Çıkıyor Onun dışında hızlı ve günlük kullanım hakkı vermiyor
En hızlı VPN uygulaması hangisi?
Çıkıyor Onun dışında hızlı ve günlük kullanım hakkı vermiyor
Benim kullandığım çok yavaş
Ben turkiyede degilim o yuzden bu Instagram sorunu yasamiyorum ama bundan yaklasik bir bucuk sene once genel kullanim icin vpn almistim (PrivateVPN) cok guzel bir indirim vardi 91% falandi galiba, 3 senelik bir paket ve hala onu kullaniyorum cidden cok iyi ve bu indirimi benim kullandigim linki kullandigin surece alabilirmisim, bittikten sonra tekrar almayi dusunuyorum eger bulabilirsem linki tabi ama bulamazsam bile 85% indirim falan oluyor. Tek mesele ya da daha iyi olabilecek sey, o da tabi diger buyuk populer NordVPN olsun ExpressVPN, CyberGhostVPN gibi vpnler kadar ulkeler yok baglanabilecek. Benimkinde sanirsam bi 60 civari kadar ulke var baglanabilecek ama diger saydigim en populer vpnler de 100den fazla bu da sana daha fazla imkan sunuyor. Mesela ben Youtube premium aldim nijerya kuru olarak nerdeyse odemiyorum o derece beles gibi bir sey ama mesela dusun bundan (benim kullandigim vpn) da bilinmeyen vpnler de belki 30 ulke olacak ve nijerya olmayacak ulke olarak ve bu nedenle oraya baglanip boyle cok ucuz fiyatli seyler de alamamis olacaksin vs o yuzden alirken sadece ucuzluguna bakmamak lazim, gerci biraz da ne icin kullanacagina bakiyor ama ben cok baska (ucuz ekonomik kriz yasayan) ulkelere baglanmayi seviyom oranin fiyatina kuruna gore bir seyler almayi. Kac kere bu sekilde netflix alsam mi diye dusunuyordum ama bende film sitesi bol oldugu icin netflixteki film dizileri her turlu baska sekilde buldugum icin gerek duymadim😂😂😂😂😂
Yaa bunlar belirli bir amaç için yapıldığı için indirme hızlarının gırtlağını sıkıyorlar ki ücretli geçiş yapabilesiniz diye.
Hangisini denerseniz deneyin illa ki yavaş olacaktır. Sonuçta bunlar da para kazanmanın mantığındalar.
Selam dostum dodgee! 🌟 Ben de birçok VPN uygulaması denedim ve şu an ExpressVPN kullanıyorum. 🚀 Hızı ve güvenliği gerçekten şahane. Sadece hızı değil, bağlantı güvenliği de önemli, biliyorsun. NordVPN de oldukça hızlı ve güvenilir seçeneklerden biri. Kapsama alanı geniş ve farklı sunucuları ile genelde performansı iyi oluyor. 😎
Ayrıca, ProtonVPN’i de deneyebilirsin. Üçü de benim favorilerimden ve oyun oynarken ya da Netflix’te bölgesel içerikleri izlerken gayet iyi performans gösteriyorlar. Umarım işine yarar dostum! 🚴♂️🎵
Cevap
26Cevap
Yok bende hzılı
Oglum vpniyi sadece instagramdayken acıcan cıkarken kaptcan yoksa diger uygulamalar tabi yavas olur mk
Açılmadı mı hala Türkiye de Instagram, saat 2 de kullanıma açılacak diyorlardı
Bi kere bende kısıtlama varken Türkiye'deydim.
Proronvpn
Ve tavşanlı turuncu bi kapak resmi olan turbovpn
Kullanıyordum. Ama 1 2 yıl önce falandı şu an var mı bilmiyorum , onlar çok iyidi
@melankolikMelaike sen sandım bir kere ben de Türkiyedeydim deyince farkettim 😄
@dorelendiniz evet ikizim gelmiş. 🤣
O zaman dans 😄
@melankolikMelaike 😂😂😂😂 ama senin ki çok tatlı duruyor
Hiç kullanmadım ama en yüksek indirmesi olan en iyisidir bence
Reklamsız ve sorunsuz olduğu için proton VPN tercihim.
Buraya yazdığınız her vpn btk tarafından yasaklanması ihtimali var.
Vpnler tehlikeli olabilir bankacılık uygulaması da kullanılmalıdır
1.1.1.1 diye bir uygulama var sanırım en iyisi bu. Reklam falan da yok
benimkide yavaş
instagram acılmayacak mı dayi
takma dayı ya
tiktogu da kapatsalar keske
kapatılsın ya
sacma ergence
baska yerde yap o zmaan o sacma uygulamadan nefret ediyom
sevmiyom
Turbo vpn kullanıyorum ben havuçlu olan
Evet
Tabi olm benim dediklerim hep mantıklıdır😅
Eyvallah 🎀
ben proton vpn kullaniyorum iyi bence
1.1.1.1 diye bişi var
Bu vpn uygulamalarına pek güvən olmaz.
Kaspersky benim bildiğim ama veri sınırı var
SuperVpn en iyisi.
1.1.1.1
Bekletmiyor ve reklamı bile yok bunun
Tunnelbear diye VPN var. Her gmail hesabına 12 GB ücretsiz veri hakkı tanıyor.
Instagram açılmadı mı hâlâ
Xhamster
😂😂😂
Secure vpn kullanıyorum
Hız konusunda pek çoğu öyle.
super unlimited proxy
hayır neden olsub
Ben Proton VPN'yi kullanıyorum.
Kullanmıyorum
Bilmiyorum.
Zenmate
Windscribe Vpn mükellmel
Android için 1.1.1.1 apk
Bilmiyorum
turbo vpn
O kim
Secura
Turbo VPN kullanıyorum ben
Bu güzel kardeşim kim la
Tavşanlı candır. Turbo VPN turuncu logo
secure vpn
baya hızlı dene bi
tamamdirr
Ücretli olduğunu bilmiyodum
Simdilik idare edilir
Bende oyle seyler cikmadikine
Hee ben surekli siliyorum instadan cikinca uygulamayi belki ondan biseu olmuyodur
Ya hic guvenli gelmiyo o tarz seyler ondan
Ama herkeste yuklu onlara biseu olmuyosa
Cok sagoll beni aydinlattigin icin biseu olmaz ya baska yerde gozuksek onemli olan bilgileri almasjnlar da
Çokta güvenmemek lazim harbi icime de sinmedi zaten kendime isgence edip instaya gjrdigim zamanlar yuklerim cokta girmiyom ama olsun
Bana hiç açmayacaklarmiş gibi geliyo
Secure vpn bence iyi
Vpn tehlikeli mi
Bilen varsa yazsin sjjsjsjsj
Kaspersky
Ay yazık Size be 🤣 o yasak bu yasak
kullanmıyorum
1 kullanın çok hızlı reklam yok
Notvpn
Protonvpn var iyi
Secure vpn güzel
super vpn