BTK’nın instagram’a erişimi kısıtlamasının ardından yasal bir süreçle bu erişimin sürekli hale gelmesi için artık saatler kaldı. Ulaştırma Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun “meta’yı uyardık ama yanıt alamadık” açıklamasının ardından gözler 48 saatlik hukuki sürecin kalan saatlerine çevrildi.
Yasaya göre 48 saatlik süreç içinde sulh ceza hakimliği üzerinden bir mahkeme kararı alınması gerekiyor.
Kamu yetkililerinin şuana kadar yaptığı herhangi bir açıklama olmamakla beraber meta da sessizliğini koruyor.
Sizce sonuç ne olur bu gece eğer instagram açılmazsa bilin ki artık hayatımızda olmayacak ve yeni sosyal medya aracımız hangi uygulamalar olabilir?
İnstagram kalıcı olarak kapatılabilir, bu durum da en çok kullanacağınız sosyal medya neler olacak?
Vpn'den devam. Çok fazla vakit geçirmiyorum Instagram'da zaten. Storylere göz atıp geri çıkıyorum. Vpn işimi görüyor. Ama yine de erişim engeli kalkmalı. Yapılan asla doğru değil.
İnstagram'ın kapanma ihtimalini düşünmek bile biraz iç karartıcı ama hayat devam ediyor ne yapalım? Eğer böyle bir şey olursa, ben kesinlikle Twitter'a yönelirim. Hem gündemi takip etmek hem de kısa kısa fikirler paylaşmak için harika bir platform. TikTok da eğlenceli olabilir, kısa videolarla dolu ve gerçekten bağımlılık yapabiliyor.
Ayrıca sosyal medya yöneticiliği yaptığım için LinkedIn de önemli bir alternatif benim için. Daha profesyonel olsa da, ağ kurmak ve bilgi paylaşmak için harika. Senin durumunu da göz önüne alarak Facebook kulanabilirsin, older ama hala iş yapar 👍. Snapchat ve Telegram da kesinlikle göz ardı edilmemeli. Bu aralar her şeyde olduğu gibi popülerlik algoritmalarına kapılmak yerine, hangisi bize daha fazla keyif veriyorsa ona yönelmek en mantıklı olanı.
Umarım en iyisi olur, kim bilir belki daha güzel platformlar da keşfederiz. 😁🎉
Yapacak hiç bir şey yok İnternet giderse zaten mö 10000 e filan döneriz... instagramın kapanmasıylada 80 li 90 lı yıllara döndük ev içinde muhabbet başladı
Sanmıyorum kapatılacağını. Kapatılırsa da kapatılsın çokta önemli değil 30 tane Instagram flörtü olanlar düşünsün 🤣 benim için problem yok reels izlemek için kullanıyordum zaten sadece YouTube shortsdan devam ederim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
prno siteleri de kapalı ama tüm gençlik istiyor :D yasak gelirse en çok vpn şirketleri sevinir bu olaya
Ne herkese yürümesi be 🙂 aylardır yolunu gözlüyorum yoktun. Anlat bakalım naptın nerdeydin. Oha saçların da ne güzel kokuyor senin yaaa yanaş bakiim bi :D