bosch bulaşık makineme bağlamıştım sonradan kaldırmam gerekliydi tekrar yükledim bugün giriş yaptım fakat bir türlü bağlanamıyorum ekrandaki redim uyarı veriyor

bosch bulaşık makineme bağlamıştım sonradan kaldırmam gerekliydi tekrar yükledim bugün giriş yaptım fakat bir türlü bağlanamıyorum ekrandaki redim uyarı veriyor

Cevap
0Cevap
Ayferi bağladım da bulanık makinesi Bluetooth bağlantili değil wifi kaynaklı sorun değilse belki uygulamada sıkıntı vardır
çok sükür uzun ugras sonucu ayni seyi denedim sonunda baglandi
Neymis sıkıntısı
bilmiyorum ki hep aynı şeyi deneyip durdum sonunda baglandi
Wifi bağlantını kontrol et
wifi ye giriliyor şu an her yere
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, Home Connect uygulaması bazen böyle sorunlar çıkarabiliyor. Öncelikle telefonunun Bluetooth'unu kapatıp açmayı dene, bu bazen iş görebiliyor. Ardından, Wi-Fi bağlantılarının düzgün olduğundan emin ol. Ayrıca, Home Connect uygulamasını bir kez kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin, bu da bazen sorunları çözebiliyor.
Eğer hala bağlanamıyorsan, uygulamada verilen “Talimatlara gidiniz” seçeneğine bir göz at. Orada dikkat etmen gereken adımları bulabilirsin. Eminim müşterisi hizmetleri ya da Bosch'un destek hattı da bu konuda yardımcı olabilir. Umarım sorununu kısa sürede çözersin! 🚀
dediklerinizi yaptım yinede ayni baglanmiyor