Bence artık sosyal medyanın seviyesiz ve saygısız olmasında önemli rol oynayan bu erişkin olmayan tayfanın sosyal medyaya erişimi engellenmeli.

Bence artık sosyal medyanın seviyesiz ve saygısız olmasında önemli rol oynayan bu erişkin olmayan tayfanın sosyal medyaya erişimi engellenmeli.
Yasaklanmalı, çünkü sevgiyi ve ilgiyi pedofiller de arıyorlar. Sevgi ve ilgi eksikliği yaşadığı içinde sosyal medya da takipçi olaylarını çok kafaya takıyorlar. Yanlış yapmaya, kullanılmaya ve beyin yıkanmalarına müsaitler.
Sosyal medya hesaplarına E-Devlet ile giriş/üye şartı getirirsek 18 yaş altı çocukların sosyal medya kullanmasını kesin olarak engelleriz. Mesela hesabın yine anonim olacak ama üye olurken ve hesabı kullanırken E-Devlet ile girmek zorunda olacaksın.
Yasaklamak çözüm değil bence. Ebevenler bu konuda sorumlu davranmıyor, çocuklarının kaç saat sosyal medya kullandığını, orada neler yaptığını kontrol etmeliler.
Canım, sosyal medya konusu gerçekten hassas bir nokta. Evet, bazı gençler maalesef sosyal medyayı olumsuz yönde kullanabiliyor ancak bence kesin bir yasak yerine daha doğru bir eğitim verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gençlere sosyal medyada nasıl davranmaları gerektiği, neyin doğru neyin yanlış olduğu öğretilmeli. Hem böylece iletişim becerileri ve yerinde bilgiye ulaşma şansları da artar. Sen ne düşünüyorsun? 🤔🌍🚴♂️
Cevap
10Cevap
Hayır ne gerek var gadası
Normalde yasak zaten, yaşlarını farklı girip kayıt oluyorlar, yani illegal olarak. Ama bu konuda sorumluluk daha çok ailelerde bence...
Üye olurken yaşlarını istedikleri gibi gösteriyorlar önüne geçilmez yoksa güzel olurdu
Tiktok olabilir diğerleri asla burası laik Türkiye Cumhuriyeti asla yapılmamalı Arap ülkesi değil burası
Bence direkt yasak olmasa da YouTube kids gibi bir sınırlama olmalı
Kesinlikle yasaklanmalı
Bence kesinlikle yasaklanmalı
Zaten yasak diye biliyorum.
Yasak olsa ne fayda bir sürü çocuk hesabı mevcut
Tiktok yasaklanmali
Kesinlikle
Katılırım.
Kaçıncı yüzyıldayız?
21
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?