AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
İnstagramım yok ve aşırı abarttığınızı düşünüp gülüyorum sadece. Zaten biraz sonra açılacak neyin yaygarası bu?
hiçte olmadı çok güzel bir dertten kurtuldum eğerki stolk yapan biriysen ekstra hayat hafifliyo ben yaklaşık 9 aydır kullanmıyorum olanlarada tavsiye ederim…
Ya bende bırakmak istiyorum ama iki gün geçmeden açıyorum bu durumu nasıl çözdün?
Canım, Benim çok zamanımı alıyordu bide mağlum biliyosundur çok insan bulaşıyor. Seni en çok oraya bağlayan ne varsa onu yavaş yavaş azalt örneğin video izlemek ya da ünlülerin hayatlarını izlemek vb.. Benim için büyük sıkıntı dediğim gibi zamanımın gitmesiydi, ilk Instagram maine kapadım bi iki ay privde takıldım baktım hala aynı şeyler oluyor onuda kapattım bu güzel gençlik yıllarımı sosyal medyada harap etmek istemedim daha sonra tabiki tiktoka sardım ama ondada 2 ay takıldıktan sonra onuda sildim kısaca benim gibi bağımlıysan ilkte canın çok sıkılıyor zamanla alışıyorsun her şey gibi…Şuan ne yapıyorsun diye sorarsan arada youtuba bakıyorum bide wp onun dışında ilgilenmiyorum pek ama bence gerçekten sıkıntı çekiyorsan otur düşün güzelce, benim içime sanki ışık doğdu o derece mutluyum umarım yardımcı olmuşumdur ❤️
kapadıktan sonrada yaa ne alaka niye kapadın ne saçma falan diyenleride aldırış etme bana yapıldı ben umursamıyorum eğer yaparsan öyle aklında bulunsun ❤️
Yoo cokta iyi oldu bence. Sadece bilgi edinmek güzel oluyordu o acidan üzüldüm. Ama yine acilir diye düşünüyorum.
Hahaha ulan 1 gün isntagramsiz kaldilar kafayi yedi millet mk bi sanal uygulamaya ne kadar anlam yüklemişler
Hayır inşallah uzun süre kapalı kalır vakit kaybı boş insanların gösterişli hayatını izlemekten başka bir işe yaramıyor
İnstagram değil , İsmail Haniyye Gidince Yıkıldım. Kafi. r İsrail ve içimizdeki hain Batı hayranları çok mutlu.
Sosyal medyayı da kesenler onlar zaten !
Biz batıyla muttefikiz İsrail Avrupa abd dostumuzdur
Birey ne ya apta. l KS , Veleti bile sansürlüyor Arapça ve İslam düşmanı KS
Lan ov
Her israili destekleyen vatan hainimi oluyor hem PKKyla ne alakası var öç bizde sana fetocu mu diyek
Ayn Ayn kesin aldirirsin 😂😂😂
@Klavera orada misiniz
@Klavera size katilmadigim tek nokta zaten bu vatanın toprağından nefret ediyom demedim İngiliz Milletine karşı kültürleri savaş strateji ve başarı vs için öyleyim demek istedim aynısını Alman hayranları için soyluyor musunuz bu ülkede Alman hayranı çok başka bir millete sempati beklenemez mi kibarca soruyorum yanlış anlamayin
bu tür kısıtlama ve kapatmalara karşıyım ama şu var ki instagram olmadan da yaşıyorduk :)
Evet. İnsanlara hava atacak onları kıskandıracak mecra bulamıyorum.
Ben zaten 6 ayda bi paylaşım yapıyordum ama paylaşım yapanlara bakıyordum hergün..
Ben yurt disindayim konuya fransizim azcik arkadas anlatti ama sacma geldi anlamadim tam. Bana duzgun anlatacak biri var mi neden instram turkiyede kapandi? Merakliyim azicik😅😅
Merhum Haniye için yazılan baş sağlığı vb mesajları instagram kaldırdı. Şehit edildikten sonraki mesajları. Türkiye de buna tepki olarak instagrami engelledi. Mesele bu.
Ne alaka ya bir anlam alaka kuramiyorum. Cok sacma.
Bir alaka kurabilmen için bir vicdana sahip olmalısın bir akla sahibi olmalısın bir insan olmalısın Mümkünse bir de müslüman olmalısın bunlar yoksa bir alaka kuramazsın yorma kendini
Abi benim insanimdan olmayan araplar icin ben bir vicdan empatisi yapmam. Ayrica iyi ki de sizin dine ve dusunce yapiniza da sahip degilim. Sirf bu Olay oldu diye instram kapatilmasi turkiyenin gelismediginin gosteren kucuk bir ayrinti bu ama kafasi beyni sorgulayacak organi olan anlar bunu. Yazik size.
Ben nedense girebiliyorum hatta hikaye de paylaştım vpn de yok
Ölüyorum yardım edin Allah rızası için nefesim kesiliyor sevdigim instada kaldı yardım edin
Pek baktığım bir yer değil ama yine de bu tarz yasakları doğru bulmuyorum ayrıca işletmeler vs para kazanıyor platformdan baya ekonomiye de zarar
Tiktok Instagram ve Twitter hiç gelmese insanlar biraz birbirine yaklaşır bence
Tabiki de oluştu günün her saati telefonu elimize aldığımız anda açtığımız uygulamalardan birisi instagram. Fakat ben instagram çökünce netflixe hücum ettim
Hayır ınstagrama giriyorum ama akış yenilenmiyor bir hata var sanırım sizlerde de öyle mi?
Bende de öyle
Kapatılma sebebinin milli yaş sebebi ile aynı olması... Diyecek bir şey bulamıyorum geldiğimiz hale bakın içler acısı cidden ya. Bu hale getirenler veya gelmemize sebep olanlar utansın.
Aynen öyle
Öyle de... De işte o de'ler bir yerimize girecek bir gün
Yazık ya
Evet cidden yazik
Sana bir şey soracağım
Sor
Böyle halimiz ne olacak
Atatürk'ün çizdiği çizgilerin dışına çıktığımızdan beri böyleyiz ne zaman ki o çizgiden ilerlemeye devam ettik o zaman daha güzel günler bizi karşılar diye düşünüyorum
İnşallah
Hiç bir halt olmadı. Sadece Filistin haberleri için bakıyor dum
Adamsin
@Spartakus38 Filistin ın özgür olduğunu görse bu gözler gerisi boş tiktok ta kapatılsın
Kapatilsin. Zaten bir sürü karısını teşhir eden gvt dolu
@Spartakus38 yaa evet bunlar nasıl erkek anlamadm iğrenc
Kadınını kıskanmayan , kazanç kapısı gören srrrfszler
@Spartakus38 aynen öyle vala benimki yolda yanımdan erkek geçecek olsa diğer tarafa alır beni
Adammış
@Spartakus38 şimdikiler değil zaten karısını kskanan erkek nimet😄
Dün kafedeydim , yariciplak bir kadın ve erkek arkadaşı hizamdaki masaya oturdu. Kadin çok güzeldi. Basenlerine kadar açıktı diyebilirim. Erkek arkadaşı kutlece benden iki kat ağırdı. Kadın bana döndü bacak bacak üstüne attı baktı ve arkadaşı ile konuşmaya başladı. Ben kadına bakmadım önce , kadın durumu ilerletince erkek arkadaşının da farkedecegi şekilde kadına baktım hem de 5 10 kez. Oğlan hicbirsey demedi. Bilmiyorum yedikleri ictikleri mi gençleri bu hale getirdi.
Ben kadinimi kıskanırım. Beni öldürecek olsalarda benim olana kimseyi baktırmam , düzgün giydiririmm
@Spartakus38 ayy vala benim eşim hangi tarafa baksam bakar ne var neden baktın diye. Biri baksa aynı şekil sinirli bakar evet hep bu hormonlu gıdalar ve sosyal medya etkisi bunlar
Kocandan başkasına bakmiyorsundur umarim
@Spartakus38 bakıp napcam
Eyvallah
@Spartakus38 Aeo
Sende
Bende bir şey farketmedi ama açılması uzun sürebilir geçici birşeydir büyük ihtimalle. Ama tiktok varken neden ınstagram anlamadım tiktoo daha berbat.
umurumda değil hatta tüm sosyal medya kapatılsın
Hayır daha öncede hayatımızda yok diş demekki isteğimizde bağımlı olduğumuz bir çok şeyden vazgeçebiliyoruz
Yok ben hala kullaniyorum eris8m engeli var sadece avrupada amerikada kisacasi musluman olmayan ulkelerde kullaniliyor
Hayır gitmesi iyi oldu insanlar biraz kendine gelir belki
bende vpn siz de sorunsuz çalışıyor ana vpn denilen bisi var arkadaşlar
İnsanlar sende Instagram indir diyip duruyordu bende dün indirdim kötü şansımla gelmişim
Senin yüzünden olmuş demek ki 😂😂😂😂
o boşluk instagram gitmeden önce oluşmuştu zaten. konunun instagrams bi ilgisi yok..
Hayır instagmda cok aktif değildim zaten
Hayır oluşmadi çünkü Instagramdan çok kızlar soruyorda zaman geçiriyorum
Ciddiyim instagramdan 1kişiyle bile konuşmuyorum o yüzden hayır
:D neden olsun, su , ekmek ya da hava değil. olursa iyi olmazsa da olmasın. :D
Biraz özleşelim dedik ama arayı fazla soğutmamak lazım 😀
Kızlarsoruyor instagramı aratmıyor. Sağolsun.
Ne boşluğu abicim tüm organlarımı içimden çıkartıp yerine hava doldurmuşlar gibi hissediyorum
Kapanırsa kapansın çok büyük kayıp değil ama sebebi çok sinirjmj bozdu yani
Türkiye’den gitmek için bir sebep daha eklendi. Bu yaşadığımız gençlik değil.
Yok bee hissetmedim bile zaten gereksiz geliyordu bu tür platformlar
Ben kullanabiliom kız arkadaşımla sohbet ettim bende çalışıyor
Ya ıyı kı dondurmystum 5 gun once 🤣 hep ileri gorusluluk ıste hunlar 🤓
Arkadaşlarıma reels atıyordum komik komik 🥲şu an bi o gitti çokta önemli değil açıkçası
Valla hiç üzülmedim aksine sevindim bırakın sosyal medayayı flan sosyaleşelim 😁
Bende çok sevindim iyi olmuş inşallah tik tok da kapanır
Hemde nasıl ama çok şükür VPN ile girdim öf açılsın artık ya
Hangi vpn kullanıyorsunuz ben denedim yine giremiyorum
vpn proxy master kullan
Ben turbo VPN kullanıyorum
bende kullanmayıyorum ama saçma yani hamasın lideri öldüyse biz niye yas tutuyoruz ki
VPN diye bir sey var ki olmasa bile o kadar da onemli degil bir suru sosyal mecra var
Mesela?
Olusmadi, birkere daha olmustu boyle birsey sonra tekrardan giriliyordu
Hayr gereksiz uygulamalar
Ya içinde manit kaldı onu alaydım bi
😀😀
Lan iki saattir girememe sebebim bu yüzden miydi?
Vpn ile girebilirsiniz
Yooo bura daha da eğlenceli
Reels atamamak kimseye dert oldu...
Kendim kapattım
Elbette bir boşluk oldu
İnstagram gelecek mi bilginiz var mı
Biraz oluştu evet
yo hicbir anlami yok benim icin
Bende bir şey olmadı
Kullanmadığım için çok dert değil
İnstagram tiktok keşke tamamen kapansa
Yeni açmıştım yeni kapandı jdndndjd