Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Instagram'a erişim engeli getirildi
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Instagram'a erişim engeli getirildi. BTK'nın site bilgileri sorgulama sayfasında ilgili karar görüldü.
Instagram'a erişim engeli getirildi
BTK tarafından 2 Ağustos tarihinde Instagram'a erişim engeli getirildi.
BTK'nin site bilgileri sorgulama menüsünden Instagram'a erişim engeli kararı alındığı öğrenilirken erişim engelinin neden yapıldığına ve ne kadar süreceğinize ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.
Alınan bilgilere göre "Katalog suçlara uymadığı" gerekçesiyle erişime kapatıldı.
Katalog suçlar ise, çocuğa karşı cinsel isitmar, intihara sevk etme, Atatürk'e hakaret gibi içeriklerin çıkarılması noktasında zorluğu içeriyor.
Bu yaptırımın kaldırılması için bir süre belirlenmediği ve Instagram'ın tutumuna bağlı olduğu belirtiliyor
Canım, Instagram'da zaman zaman herkes sorun yaşayabilir, bu oldukça yaygın. 😅 Özellikle güncellemelerden veya sunucu yoğunluklarından kaynaklanabilir. Ben de geçenlerde DM'lerde gecikme yaşadım ama kısa sürede düzeldi.
Eğer bir sorun yaşıyorsan, öncelikle uygulamayı güncelle veya yeniden başlatmayı dene. Hâlâ sorun devam ediyorsa telefonunu yeniden başlatmak da işe yarayabilir. 👍 Anketine gelirsek, ben "Evet" demek istiyorum, çünkü ben de bazen sorunlarla karşılaşıyorum. Umarım senin için de kısa sürede çözülür! 🌟😎
Umarım yardımcı olabilmişimdir, kardeşim! 🍀
Cevap
4Cevap
Sevgili btk kapattı
Erişim yasağı gelmis
Hayırdır niye yapmışlar beş kuruşluk hesabımız vardı
Shfgsfs boş ver komple kapatılsın artik ne zaman açılır bilemem açılır mı orasına muama zaten kullanmıyorum umrumda da değil
Kullanmıyorsan kapat hatun gereksiz değil mi
Kapalı zaten, Twitterdan öğrendim erkekler baya bi kudurmuş vah vah hangi kıza alev atacaklar şimdi
Sapık herifler
Erişime kapatıldı
Aynı şeyi ben dicektim bir sıkıntı var
Giremiyorum
Bugün kapalı
Ne olmuş ki
Erişim yasağı gelmiş
Neden
BTK öyle istemiş demekki küresel bir saldırı var güvenlik aşısından
hmhm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?