İnternet & Teknoloji konusunda 477 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/aAyKL3r6MWoOmg, mahrum mu kalacaklar şimdi?🥹 Ama üzülme.😂 KızlarSoruyor tam sana göre! 'Nasılım' kategorisinde kendini paylaşıp KS canlarının yorumlarını alabilirsin.🥳😂
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
bekle cok sürmez acılır. feysbuk var paylasabilirsin ya da paylasma yani niye paylasıyorsun ki ne oluyo paylasınca. takipci kascam ünlü olcam reklam alcam fenomen olcam diyorsan ok paylasım yapmalısın. ama düz vatandas isen bilmiyorum. su olur. ortam orası piyasa. millet gorur begenen olur belki bi kısmet cıkar dm den yürür. ya da gercek hayattan.
03 Yorumla
1 yılBikinili pozu attıktan sonra oldu ne olduysa bilsem paylaşmazdım hjk
05 Yorumla- 1 yıl
Bundan sonra sadece gölgemi paylaşırım zaten
- 1 yıl
🤣🤣
- 1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(18-24)1 yılbu komik olduğunu mu sanıyor
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim, sosyal medyanın kapanması büyük bir şok oluyor ya, seni çok iyi anlıyorum. Dudak büzmeli selfien henüz hayatın neşesi olmamış olabilir, ama merak etme, bahtı açık! 😊 Hem Facebook, Twitter gibi alternatifler de var. Hatta, Snapchat ve TikTok'ta anlık ve eğlenceli paylaşımlar yapabilirsin.
Ekstra bir öneri olarak da, bu fotoyu kendi arşivine kaydet; belki de daha sonrasında "Throwback Thursday" diye paylaşmak istersin. Kim bilir? Arkadaşlarının tepkisi hoşuna gidebilir. Bazen nostalji yapmak da çok güzel oluyor, değil mi? 🌟📸miz ama, arkadaşlarınla ve sevdiklerinle paylaşarak keyfini çıkarabilirsin. Umarım yakında Instagram geri gelir de yeniden paylaşım yapabilirsin. Bol şans! 🚀10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKS de paylaş iyi etkileşim alır bu foto sdfsddf :D
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılburada paylaş gadası
01 Yorumla
1 yılTiktok dururken bu instagramı neden sürekli erişime kapatırlar anlamıyorum
73 Yorumla- 1 yıl
Geçen gün iranda şehit olan biri vardı onunla mı ilgili ki
- İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı.
u 1 yılInstagram kullanmıyorum ama adet olarak hepsi genelde bu gibi durumlar da Twitter'a yükleniyorlar. Göç var göç.
16 Yorumla- 1 yıl
Rte gibi vpn kullanırsın 😹.
- 1 yıl
Sana başka vpnler mi yok 😹?
- 1 yıl
Kaspersky kullanıcısıyım ve 10 yıldır Türkiye'nin en hızlı VPN hizmetini kullanıyorum. Tavsiye ederim
- 1 yıl
Bir gün lazım olur mu acaba diyerekten güvenilir mi diye sorasım geldi 😹?
1 yılBiz burdan neyiz aq balkapak falanmi burada paylaş bizde görelim🫦
11 YorumlaNasılım katagorisi ne güne duruyor paylaş gitsin 😂
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılProfil resmin yapabilirsin vfhbggbf merak ettim ya kemçük ağız vfhhghhy
11 Yorumla
1 yılvpn sağolsun gayet giriyoruz. hatta boş beleş tipler azaldı, tam tersi kaliteli paylaşımlar ve entelektüel tipler kaldı instada. herkes vpn kullanmyor belli ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMillt uzaya çıktı bizim başımızdaki boş boş işler peşinde
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBoş boş konularla uğraşıyoruz onu diyorum tek sıkıntı ülkede Instagram mıydı
- 1 yıl
Kız biz de çıkdık ya uzaya haberin yok mu. 😂 Hoş bu seferde ne gerek vardı diyenler oldu. Alper Gezeravcı yı unuttun mu
Gizli Üye(25-29)1 yılBunların hepsi türklerin şehit edilen h@mas liderini bir ö*lür bin diriliriz yazarak paylaştığı için olduğunu biliyorsunuz değil mi? Nasıl da kudurdularsa demek ki kaldıramayıp engellediler dkdkdkdkd kendileri milyonları bebekleri @ldürmesini biliyor ama😅
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYok knk vpn kullan ben öyle yapıyom
1 yılKapatılması iyi olmuş son zamanlarda 18+ videoların dolaştığı bir yer halini almıştı umarım eski haline döner
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVpnle. Bazı ilgi meraklısı kızlar var hala bir tarafını açıp erkeklerin beğeni toplama istekleri var bence vpnlerede engel olunmalı bu esc nesli tükensin.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı. İnstagram yerine tiktoku kapatmamalarını saçma tiktoku kapatsalarmış keşke
10 Yorumla
1 yılKeşke saçma sapan TikTok'u kapatsalarmış Instagram çok gereksiz olmuş
10 YorumlaEn komiği de şu , en çok kapatılsın ya da oh olsun iyi oldu diyenler Instagram'da en çok zaman geçirenlerdi.
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok istiyorsan burada paylaşabilirsiniz. Zaten KS mesaj attı biliyorsun. Şaka bi tarafa ülkemin şu hali işler acısı.
10 YorumlaSoruya kahkaha attım :D
Bir Nasılım sorusu patlar o zaman..
11 Yorumla
1 yılYouTube dışında facebook, instagram, tiktok, twitter vs gibi tüm sosyal medya uygulamaları kapatılabilir bence ben destekliyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederiz efenim ne demek. Kapatılmasını destekleyen herkesi destekleriz (Kılıçdaroğlu hariç)
1 yılDarısı tiktok’un başına , inşallah hiç açılmazlar :D
27 Yorumla- 1 yıl
Evliliklerin ve ilişkilerin baş düşmanı sosyal medyalar , özgürlüklerin kısıtlanmasını sevmem fakat artık sosyal medyaları amaçları dışında kullanıyorlar.
- 1 yıl
Evet öyle olsa iyi olurdu en azından düzgün kullanan insanlara engel olunmazdı onlar kullanırdı
- 1 yıl
Kapatılsın ulan hepsi 😂
1 yılAltta adını yazamayacak kadar cesur bir kullanıcı demiş ki bir ölür bin diriliriz. Kim ölüyor, kim diriliyor? siz kimsiniz?🤔🤔🤔🤔🤣🤣
03 Yorumla- 1 yıl
👍👍👍👍👍👍
- 1 yıl
Turkler için dememiş , sen sana yorum yapanların yazdıklarını okumuyorsun galiba. Belli
Aaah bu çok büyük bu dert ama merak etme çözüm var buradan paylasabilirsin sonra nasıl cikmisim felan de dihdishdjd
04 Yorumla
1 yılAaa ne zaman haberim bile yok.. 😅 Başımı kaşımaya vakit olmayınca insanın haberi de olmuyor.. 😄
04 Yorumla- 1 yıl
Valla haberim yoktu.. 😂😂
- 1 yıl
Bugün bana dokanmayın ya.. Agresifim kompleksliyim.. 😂😂
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl@FigmudSreud a bi ton gereksiz video atıyordum biraz kafası rahatlar iyi oldu diyecektim ama vpn imdadıma yetişti ajsks
02 Yorumla- 1 yıl
nasıl gereksiz video, gibi kesitleri yeryüzünün en anlamlı videolarının başında gelir
u 1 yıl@FigmudSreud adına çok sevindim
Abi facebookts paylaş ashhahd. Benimde doğum günüme denk geldi stori paylaşmamam için kapattılar kesin.
06 Yorumla
1 yılBizimle paylaşacaksın dosdi. Biz de puanlıycaz.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 419 cevap paylaştı. Burada patlat bir nasılım tetenoss, hepimiz bekliyoruz
110 YorumlaBende şehir dışına çıkıyorum story atacaktım anasını satayım ya tam zamanında gitti
14 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılVah vah çok üzüldüm 🤣
11 Yorumla
u 1 yılüzülme benide üzeceksin 😔
1 yılAllah başka dert vermesin
12 Yorumla- 1 yıl
Amin
uf ya post atamadım acilden yaziyorum su an
13 Yorumla
1 yılBende İnternetimde sorun var sanmıştım..
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 440 cevap paylaştı. İnstagram hikaye/post yoksa KızlarSoruyor nasılım, moda stil, güzellik etiketlerimiz var. Yeter ki atın, İnsta'dan daha popüler yaparız rahat olun 😂
00 Yorumla
1 yılTiktokun kapatılmasını beklerken ülkenin watty ile instagramı erişime engellemesi💀💀💀
04 Yorumla- 1 yıl
Hiç hoş değil hemde hiç
- 1 yıl
Nee wattyden sonra instagram da mı erişime kapatıldı?
u 1 yıl@cvcvnfjfkfk evett
- İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılKS de bizimle paylaşabilirsin. Güzel görüşlerde yazarız. 🌙
01 Yorumla Acı haberi ben de bu sabah aldım ama kullanmadığım için herhangi bir şey hissetmedim
01 Yorumla
1 yılTüh yaaa bende sabah kahvesi paylaşaktım napsam ki şimdi 😒
06 Yorumla- 1 yıl
Cimere yazmaya gidiyorum 🏃♀️
- 1 yıl
Benimki de mavi tik olmadı daha
- 1 yıl
Engellendin🙄
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 1 yılGece de sanki kapandi gibi durup durup oynuyorlar ayarlariyla
01 Yorumla Bildiğim güzel uygulamalar var değerlerlendire biliriz🤗🤗
03 YorumlaCiddili mi kapatıldı ben de neden açılmıyor diyorum
03 YorumlaBu pLatforma payLaşabiLiyşin. .
01 Yorumla- 1 yıl
- İnternet & Teknoloji konusunda 758 cevap paylaştı.
1 yılburada tabiki 👍 görsel soru açarak 🤣 o resim galeride Durnası haksızlık olur
00 Yorumla
1 yılBu sitede paylaşabilirsin. Büyük etkileşim alır
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı.
1 yılAllah baska dert vermesjn kardesss 😉
20 Yorumla
1 yılKdkdkdkdkd burdan paylaş nasılım diye
10 Yorumla
1 yılVPN programı indir oluyor kank
11 Yorumla- 1 yıl
Sıkıntı olmuyor o zaman
1 yılPuhaha layn 😀
10 Yorumlaburada paylaş boşa gitmesin
10 Yorumla
1 yılSilmiştim instagramı içime doğmuş 😜
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaha çok iyi olmuş. Kendini bir şey sana insanları sevmiyorum 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVpn kuranlar veya kendiliğinden telefonunda ayarlı olanlar için giriliyor sıkıntı yok
00 YorumlaKS de paylaş ama büzzz
11 Yorumla
1 yılAçılınca paylasirsin
11 YorumlaAt buraya 😂
12 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı.
1 yılBuraya at😂
11 Yorumla Vpn acip paylasirsin asko😽
11 YorumlaWhatsApp da duruma koy aahah😅🤣😅😂😅
27 YorumlaHakikaten ya kızlar full fotoğraf paylaşıyor erkeklerin de çoğu bu sekılde ben zekası olan paylaşım çok az görüyordum neyse kı bi sure 😆
00 Yorumla
1 yılVah vaahh çok üzüldük dudağının büzüşmüş halini göremedik
01 YorumlaHileli Instagram yükle ben şu an giriyorum mesela😂😂😂 ayrıca herkes aktif 😅
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılKs’de paylaş hsjxsjsjjsjs
24 Yorumla- 1 yıl
Ben instagram kullanmıyorum zaten. Kullananlara sokarsın lafı
- 1 yıl
Ahjzxjjzjsjjsjs
- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem