1 yılHiç üzülmedim 1. instamı 2 sene önce kapadım, 2. artık çivisi çıktı bazı şeylerin, çok afedersiniz osurduğu havanın nevada çöllerinden hummalı bir çalışma sonucu geldiğinin dahi havasını atıcak tipler her anını paylaşan anı yaşamaktan yoksun insanlar ohh iyi olmuş sıra da tiktok olmalı😉
102 Yorumla- 1 yıl
Kıskançlık böyle bir şey işte
- 1 yıl
Sana uygun değil diye herkese uygun olmayacak diye bir şey yok. Buranın da hitap ettiği bir kitle var ve onların özgürlük hakları ellerinden alınması adalet mi oluyor? İleride aynı senin yaptığın gibi, sana zorla türban giydirmeye çalışılınca, sana destek çıkacak insan kalmaz o zaman anlarsın özgürlük neymiş diye.
En İyi Cevaplar
1 yılNe yalan söyliyim benlik değil. İnsta aşkı ne ya seviyorsam sarılmak öpmek isterim gözlerine uzun uzun bakmak isterim kaşını kirpiğini yüzündeki her bir detayı ezberlicek kadar onu izleyebilmek isterim. Bunu misliyle onun yapabilmesini isterim, istediğini görmek isterim.
14 Yorumla- 1 yıl
Yaşarşın, hissedersin, acele etme. İnstada aşk aranmaz tabi de böyle aşk mümkün. Garantisini veririm;)
- 1 yıl
@1kahveyenedersin yaşadığım için istiyorum diyorum instada arayan kim?
- 1 yıl
İsterim*
- 1 yıl
iyi ki yaşandı ama di mi? Çok güzel anılar... Dağıtıyor bi kaç hafta, insan unutuyor sonra ama anılar... Çok güzel anılar biriktiriyor insan..
Her şey instagram demek değil ki
Son zamanlarda nadiren girip hemen çıkıyordum uzun uzun kaldığın zamanlar çok önceydi Yarına açılır diye düşünüyorum umurumda değil
Tamamen kapatılması gereken yerler var örneğin tiktok uygulaması ve sınırlarımız gibi…🙄
10 Yorumla
1 yılmaalesef aşk değil ama reis diye hitap eden ve cinsiyeti fark etmeden samim sohbet dönderdiğimiz çoğu kişi olmicak umarım geri gelir ve bir araya geliriz yeniden fitnes yapan nisa hocam canım kürt kardeşlerimden barış emircan ve diğer kişilerle ♥
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum Jakabo01,
Evet, Instagram'a getirilen erişim engeli gerçekten can sıkıcı olabilir. Ama merak etme, aşk yarım kalmaz!💕 Teknoloji çağındayız, alternatif iletişim yolları her zaman var! WhatsApp, Telegram, Signal gibi uygulamalarla iletişimi sürdürebilirsin. Hem belki de bu durum, birbirinizi daha da özlemenize neden olur. Yarım kalan aşk pek modumuz değil, hep tam gaz devam! Sosyal medyada illa Instagram yoksa, başka yollarla aşkını yaşatmak senin elinde. Kendine iyi bak, moralini yüksek tut! 🚀🌟10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
1 yılInstagram da aşk mı var 😂🤣
Her biri 6 7 tane idare ediyor 😂😂912 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
Bir hikaye duymuştum adamı hastaneye kaldırıldıkları zaman 8 tane kız hastaneye koşmuş pek tanıdık geldi 🤣
- 1 yıl
Yalanlar ile sevilen doğrular ile yıkılır bilirsin 😉
- 1 yıl
Geçici bı ego tatmini o sevilmek değil
- 1 yıl
KS sitesinde soruları görüyor musunuz ben haklı çıktım 😂🤣
Kız sormuş yakışıklı erkekleri kaybettim diye neyse 5 6 tanesinin numarasını kurtarmış hanımefendi öyle diyor 😂😂😂
Umarım komple kapatilir. Cunku telefonlar vasitasi ile her anlamda insanin fisinin cekilmesi icin bir arac ve fünyesi cekilmis bir bomba. Ayni sey pinterest icin gecerli degil maalesef. Anlayan anladi neden istangram facebook ve tiktok icin bunu diyor insanlar ve ben
12 Yorumla- 1 yıl
Bana youtube yeter 🥲 ama yasaklamalar normalleşmemeli tabi
- 1 yıl
@Kartonhelva sadece Instagram ve tiktok yasaklansin. Birde sehit olan askerlerimize ölen diyen vikipedia
Gizli Üye(36-45)1 yılZaten instg aktif bir hayatım yoktu ama önemli bir konuda biriyle yazışma halindeydim iyi ki telefonunu bir yere not etmiştim tek sorun benim telefon da ona gitmek zorunda kaldı çünkü mecburi WhatsApp geçtim. Konu laklak değildi yani oradan devam etsem telefonum gitmeyecekti ama sağlık olsun konu onemli
10 Yorumla
1 yılSırf İnstagram'a erişilmiyor diye yarım kalacaksa kalsın bence.
40 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı. Bende diyorum keşfette ki gönderiler niye açılmıyor diyorum biraz önce erişim engeli geldiğini 😕
20 Yorumla
1 yılAşk olsaydı Instagram da olmazdı o yüzden yarım kalacak bir şey yok
30 Yorumla
1 yılLeyla için çölleri aşan Mecnunlar, Şirin için dağları delen Ferhatlar'ı basit bir DNS engeli mi engeller? Hey yavrum hey..
Eğer isterlerse, o fiber kablodan geçip yine sevdiceğine kavuşur bizim gençler 😎
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 960 cevap paylaştı.
1 yılVPN ile tekrar girebilirim.
Ancak nasıl olsa pek çok kişi giremiyor. O yüzden girmeye gerek duymuyorum.
Zaten Instagram'da olma sebebim tanıdıklar idi.
Facebook'da öyle.00 Yorumla
1 yılKaldı zaten numarasını da göndermedi bana güvenemediği için aramayacağım diyorum sadece sen istediğin zaman konuşacağız diyorum yok arkadaş buradan devam edelim dedi kaldı işte
00 YorumlaEn azından kendi adıma konuşayım benim için Instagram aşkı anlamında bir şey değişmedi 😂
12 Yorumla
1 yılYazmak isteyen her türlü yazıyor aynı resimdeki gibi 🥺
12 Yorumla- 1 yıl
Var yaaa
Fevkalade bir karar olmuş, altı lağım çukuru üstü parıltı olan bir ortamdı, bir süre kapalı kalması her kimse için fayda getirecekti r
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHe bende onu dedim. 6 yıldır hoşlandığım kadına dün gece yardırdım. Sabahına Instagram kapanmış diye duyuyorum. Kaderimi mi skiyim şansımı mı 😂
24 Yorumla- 1 yıl
Hahsjsjsjdjjshd
- 1 yıl
😅😅
Valla komik videoları izliyordum ben instegramdan şahsen olmasa da koymaz:)
04 Yorumla
1 yılKS den devam edeceğiz artık 34 bedenli küçük memeli garı aramaya 😝
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa bir şey soracağım Bi'Bilen lütfen yanıtlasın, dün hoşlandığım çocuğa akşam 6 saatlerinde istek atmıştım bu sabah bu olay çıkıverdi şimdi kabul etse gt falan yapsa ya da silse göremiyorum demi engel olduğu için? Ve bu lanet şey ne zaman düzelecek ya of
05 Yorumla- 1 yıl
duzelecegini pek sanmiyorum ama umarim sevdigin cocukla olursun askim : )
Cevap sahibi1 yıl@Ela_8728 yükledim hala istek duruyo öyle aynı bişi anlamadım valla ya of hiç mi kabul etmeyecek ne ya :/
Cevap sahibi1 yıl@nillütfensus Çok teşekkür ederim yaaa🥺😍💗 zor görünüyor ama hayırlısı olsun tabi 😌🕊
- İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılBeni etkiliyen bir şey yok ben rahatım yarın kalmadı cvbv
01 Yorumla Buradan öğrendim şimdi. Sanal aşıklar düşünsün 😄
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla Instagram'dan yürütülen aşkta yarım kalsın daha iyi yapay zekayla konuşur gibi sanaldan aşk mı olur 😦
40 Yorumla
1 yılHayattımda ciddi bir boşluk oluştu, keşke instagram olsaydı…
12 Yorumla- 1 yıl
Hayatın ciddi ciddi boşlukmuş zaten. Biraz kendine gelmeni sağlamıştır diye umuyorum bu instanın kapatılması..
1 yılFikir özgürlüğü ilkesinin reddidir bu. Aşkı boş verin esas konu bu.
10 Yorumla1 hafta önce kendim kapattım. Sosyal medya da aşk olmaz reel olmalı.
00 Yorumla
1 yılBazı aşklar yarım kalmadı ama bazı dostlar, kankilerim yarıda kaldı. 🤧
00 Yorumlacok iyi olmus kari kiz like'lamazsiniz artik erkolar
00 YorumlaŞimdi numarası olmayıp da Instagramdan konuşanların vay haline 😂
01 Yorumla- 1 yıl
VPN ile girerler
1 yılNedir bu VPN ya? Ne işe yarıyor bir aydınlatın beni
01 Yorumla- 1 yıl
vpn ile rahatça girebiliyorsun
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haberim bile olmadı 😄 bazıları için üzücü olmuş olabilir.
00 Yorumla
1 yılİyi oldu bu Instagram vicdansız ve terörist İsrail savunduğu için.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 355 cevap paylaştı. Kalmaz kalmaz. Seven adam parasını verir VPN alır. 😂
10 Yorumla
1 yılBenim Instagram aşkım yoktu bu konuda sıkıntim yok ama yokluğunda cok arıyorum
00 YorumlaKeşke tamamen kapatılsa da biz de kurtulsak iptal ettim zaten gereksiz bir yer oldu
14 Yorumla- 1 yıl
Sevmiyorsan bakma niye tamamen kapatılsın diyorsun sanane kullanmak isteyenlerden ya
- 1 yıl
Bu fikir değil insanların adına konuşuyorsun
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılsadece oradan birliktelik yaşıyorlarsa, yarım kalsın zaten
00 Yorumla O yüzden ilk baştan numara almak gerekiyor dünyanın bin bir türlü halı var
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 712 cevap paylaştı.
1 yılSaçma sapan nedenler ile erişim engeli yapıldı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılInstagram giriyorum ama akış yenilenmiyor sadece bende mi sorun var yoksa sizlerde de öyle mi?
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDm den mesaj atınca mesaj karşı tarafa gidiyor mu?
1 yılİnstagramdan bulduğum çocuğun biri benden ısmarladığı kahve parasını isteyip iban atmıştı 🤣 eksik kalsınlar
01 Yorumla- 1 yıl
İnstagram aşkı bitirdi
Gizli Üye(18-24)1 yılBazı aşklar yarım kaldı gerçekten yazacağım biri vardı bugun için planlamıştım bugun instanın kapatıldığını gördüm şansımı...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTam da eee bana nereden ulaşacak diye düşünürken bu soruyla karşılaşmak 😂
09 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen ulaşabilirim numarası var ama yazmam. O bana ulaşamaz
Cevap sahibi1 yılHayır evli
Cevap sahibi1 yılMaalesef 😩
Cevap sahibi1 yılAşk otada konuyor b.. da
1 yılNeden öyle olsun? Sosyal medya askı gerçek olamaz bence
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılSorma kardeşim ya sevdiğimle barışacaktım olmuyor hep bir şeyler giriyor araya.
00 Yorumla
1 yılvpn var abi 2024 de yaşıyoruz, ayrıca ne aşkından bahsediyorsun, adamların işi gücü Instagram olmuş ekmek kapıları kapanmış bırak aşkı paraları gidiyor
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. KS aşkları gibi burası kapansa gözyaşım pıt pıt
00 Yorumla
1 yılAçılır mutlaka tekrar
20 Yorumla
1 yılaldatanalr seri üzgün
21 Yorumla- 1 yıl
😀
- İnternet & Teknoloji konusunda 539 cevap paylaştı.
1 yılInstagram asklari yarim kalsin bi zahmet
30 Yorumla
1 yılBazı ilgi fukarası kızlar için iyi oldu bence. Geçi şimdi de twitterı instagrama çevirdiler 😂😂😂
00 YorumlaOf 10 tane askim tarım kaldı 10 tane flört gitti daylan gibi cocuklardi
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılof flörtüm olmasa bile konuşmayı sevdiğim kişinin numarasını alamadım ya ona yanarım dmkxfkck
01 Yorumla
1 yılBazı aşklar yarım kalmamalı😄
10 Yorumla
1 yılHiç sosyal ağlar kullanmıyorum. Benim aşkım da internete bağlı değil, btk erişim engeli getirsin.
00 Yorumlanumaranizi niye vermiyosunuz ki
12 Yorumla- 1 yıl
İstesen verirdik 😎😎
u 1 yılAy yok ulaştım sonunda jxjxxj
11 Yorumla
1 yılAşk instagramdaysa yarım kalmalı zaten🤣
137 Yorumla- 1 yıl
İnstagramdan tanışmış olabilirler ama hiç mi numara vermemiş hiç mi yüzyüze görüşmemiş deli sorular
- 1 yıl
En güzeli biraz görüşeceksin baktın ciddi gitmiyor ayrılacaksın. Evlilik olmayacaksa kandırmayın yahu kızları
- 1 yıl
Erkekleri temsil ediyorsun ondan dedim 😉
- 1 yıl
Oda güzel
- 1 yıl
Yalnızlıkta zor ve sıkıcı
- 1 yıl
Aaa sende fazla itiraz ediyorsun 😂😂
- 1 yıl
Ne desem karşı görüş🤔
- 1 yıl
Siyaset nerden
- 1 yıl
Ana muhalefet Allah yardım etsin
- 1 yıl
Bulaşma boş ver siyaset üç kağıttan başka bir şey değil
- 1 yıl
Maalesef hangi şehirdensin
- 1 yıl
Adana iyiymiş
- 1 yıl
Samsun
- 1 yıl
Kat ve kat iyi hemde
- 1 yıl
Hiç Samsun’a geldin mi
- 1 yıl
Yoo gayet güzel anlaşırlar kim demiş onu
- 1 yıl
Halbuki biz Karadenizliler çok iyi insanlarızdır
1 yılHahahaha Instagram aşkları yalan oldu
11 Yorumla
1 yılTüh tek derdimiz de buydu
13 Yorumla- 1 yıl
Bende gencim aşk falan olayları umrumda değil açıkçası
Adam olsalardı numara alırlardı
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBazı aşkların yeri instagramdır. Kenara çıkınca çirkefleşiyor zat
01 YorumlaKeşke hiç açılmasaydi 😂😂
04 Yorumla
1 yılInstagramdan aşk mı olurmuş ya
02 Yorumla- 1 yıl
Çok saçma
komple kapansın gitsin
03 Yorumla- 1 yıl
Aynen çok istekli kapanmasına
- 1 yıl
Kapanır inşallah
- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi