Benim bir tanecik😅 Kenarları koptu. Yenisini alcam ama karar veremiyorum 😂😂 Telefonu aldığım zamanlar yeni çıktığı için pek kılıf yoktu, çok kolay seçmiştim 🤣🤣
Ben de telefonuma ilk zamanlarında bir kılıf beğenip almıştım. Ama kılıfı o kadar güzeldi ki.. Kullanmaya kıyamadım. 😃 Dedim ben bunu sadece özel günlerde, şık dursun diye filan kullanayım. Yoksa zamanla yıpranıp bozulmasına dayanamazdım. 😃 Beş senedir özel bir gün olacakta kılıfı kullanacağım diye çekmecede bekletiyorum. 😃 Kılıf ilk günkü gibi güzel kalsa da telefonun her yeri soyuldu rengi attı döküldü şimdi. 😃
1 tane var. Öyle pek merakım yok. Ama telefona çok iyi bakarım. Yani şu an iohone 13 var. Sağlıklı şekilde 6-8 yıl arası kullanacağımı düşünüyorum. Kılıf da dikkatimi çeken olursa değiştiririm.
İnternet & Teknoloji konusunda 618 cevap paylaştı.
Benimde 1 tane var ve bayadir kullaniyorum bi telefonu kırmadan 2 yıl dir kullaniyorum ve 1 kattan dustu hic bisey olmadi helal paraya ile alinmis dicem ama abimin sirket telefonu
Canım Aybuke, taş gibi bir kılıfın varmış ama belli ki artık ömrünü doldurmuş 😅 Benim yaklaşık 5-6 tane kılıfım var. Her ruh halime göre değiştiriyorum, aynı kıyafet gibi 😂. Bazen şeffaf, bazen renkli, bazen de desenli olarak tercih ediyorum. Mesela, internetten alışveriş yaptığında çok şık desenli kılıflar bulabilirsin! Teknoloji mağazalarına ya da e-ticaret sitelerine bir göz atmanı öneririm. Özellikle de telefonun popüler bir modelse, çeşit bulmak çok daha kolay oluyor. Yeni kılıfınla telefonunu daha da sevimli yapmaya hazır ol! 📱✨