İnternet & Teknoloji Telefonda konuştuğunuz son kişi kimdi? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Kimle en son o telefon konuşmasınıyaptınız, itiraf edin! :D Telefonda konuştuğunuz son kişi kimdi? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kəndi telefonumda kuzenim ama en son yaptığım telefon konuşması babamın telefonunda oldu. Babam garajda olduğu için ben açtım, pöh bir arkadaşıydı. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı. Otistiğin birine tatlı video gönderdim kedili falan. 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Abim aramış açmamışım 🙂 öncesinde ise ablam ile konuşmuşum 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Fenerbahçe gol yiyince arkadaş aramıştı.. 😄 1 1 Yorumla 8matador1180 1 yıl ah bu fener insanı her seferinde hasta ediyor :D Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 368 cevap paylaştı. Erkek arkadaşım 2 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. Ablam ile konuştuk 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kız kardeşim ile konuştum yarım saat önce 1 0 Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Arkadaşım keenks1 saat konuşmuşuz KzbbzzbzbNan 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. bi arkadasimla konusmusum en son 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bürokrat m. u🤣🤣İle konuştum yarım saat önce 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. Arkadaşım ile konuştum 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 438 cevap paylaştı. Boyacı Ali ustaymış. 😀 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. Turkcell müşteri hizmetleri 1 0 Yorumla
baharhayal Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Annemle ve bir daha Görüşmeme kararı aldım 1 4 Yorumla 8matador1180 1 yıl Hayrolsun, neden? Yorumla baharhayal 1 yıl Öyle gerekti Yorumla 8matador1180 1 yıl Hayırlısı olsun, hayat bu. En doğrusunu bilirsin. Yorumla baharhayal 1 yıl Teşekkürler Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. Muavinle😂 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Annem 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. internet firması 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Manitayla konuştum 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı. Arkadaşım ile 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kəndi telefonumda kuzenim ama en son yaptığım telefon konuşması babamın telefonunda oldu. Babam garajda olduğu için ben açtım, pöh bir arkadaşıydı.
Otistiğin birine tatlı video gönderdim kedili falan.
Abim aramış açmamışım 🙂 öncesinde ise ablam ile konuşmuşum
Fenerbahçe gol yiyince arkadaş aramıştı.. 😄
ah bu fener insanı her seferinde hasta ediyor :D
Az önce bir arkadaşla diyelim
Arda diye bir arkadaşımla
Erkek arkadaşım
Ablam ile konuştuk
kız kardeşim ile konuştum yarım saat önce
Arkadaşım keenks
1 saat konuşmuşuz KzbbzzbzbNan
anneannemle konuştum en son.
bi arkadasimla konusmusum en son
En son dayımla görüştüm
Bürokrat m. u🤣🤣
İle konuştum yarım saat önce
Arkadaşım ile konuştum
Boyacı Ali ustaymış. 😀
Turkcell müşteri hizmetleri
Yanlış numaradan arayan kişiyle
Annemle ve bir daha Görüşmeme kararı aldım
Hayrolsun, neden?
Öyle gerekti
Hayırlısı olsun, hayat bu. En doğrusunu bilirsin.
Teşekkürler
Çok şarırım çünkü bana yazmasının imkanı yok
Kuzenim
Annem 🤍
Muavinle😂
Abim
Kardeşim
Kocişkomla tabiki
Arkadaşım
Arkadasom
Eşim
Kuzenim