Wp de son mesajıma görüldü bir soru sordum ondan hala bir belirti yok mavi tik de sadece iki gri tik var mesaji okumuş mu oluyor instagram hikayelerime de bakmıyor 5 gün önce kendisi koydu ona baktım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mavi tik ise okumuş
27 temmuzda yazdığım mesaja görüldü atmisti dediğin gibi okumuş 28 temmuzda bir mesaj atmıştım cevap vermedi gri tik var 2 tane
Gönderdiği kişinin önceden profil resmi var mıydı ve şu anda görebiliyor musun
Tabiki de görüyorum
Noldu şimdi anlamadim ben neyin peşinde bu
Demek ki mesajını görmemiş olabilir
Biz 3 aydır konusmuyorduk haziranda engel kaldırdı geçen Hayatında her şey yolunda gidiyor mu dedim attım o da "Hiçbir şey yolunda gitmiyor her şey berbat gidiyor dedi" o kadar ciddi büyük bi neden mi dedim " Benim için evet büyük bir neden dedi"okey anladım dedim görüldü atti sonra şey dedim hastalığın falan mı tekrarladı dedim ona cevap yok işte
Bir terslik var
Belki de o dertlere uğraşıyordur o yüzden cevap verememiştir başka bir nedeni varsa onu da ben bilemem
Eee ohaaa durum ciddi mi diyonnn
Yani
Yakınsanız git bir gör
Nasıl yaa yoksa cidden hasta mı ki bu şubatın sonu gibi biyopsi falan yaptirmisti belden sonra temiz çıktı sonuç kanser değilim demişti ama şimdi ne var ki o zaman cevap da vermiyor nesi zor
Ya kardeşim sen benim dediğimi anlamadın mı yakınsan bir git gör diyorum numarası varsa ara bir konuş hemen kötü düşünme
Abi her seu elimin altında aramız 1 saat o ilçede oturuyor ben merkezde zaten telefon numarası cart curt her şey var bana cevap vermeyene nabiyim
E bir git gör işde en azından kafandaki soru işareti kalkar seni yerinde oradan bir dakika durmam
Bende merak ediyorum ama nabiyim
E tamam da böyle de olan sana oluyor sürekli kafanda kuruyorsun yani senin yerine oturdum gider görürdüm neyi var sonucu ne olursa olsun
Bence bir bok yok oyun yapıyor fulll
Ama hayatında her şey de berbat gidemez sanki iş ya da evlilik bak cevap bile vermiyor o kafar önemli ne var
E tamam o zaman sen de kafanda kurma hak ediyorsa senin yanında olur bırak sen onun peşinden koşma o senin peşinden koşsun unutma kaçan kovalanır
Belki de umursamıyor üzgünüm yani sana mutlaka bir cevap yazması lazım diyor
Ya da kanserse falan ölse ölüm haberini duyarız her türlü yani çok gülüyorum hibihihi
Kesinlikle öyle işte garezi var demek ki "senin için büyük neden hastalığının tekrarlanması mi dedim aptal beyinsiz sadece gri tik var
Çünkü her türlü sorduğum soruya cevap verdi bir o son soruya bir şey demedi ya da dediğin gibi o dertlerle uğraşıyor peSs ya beter olsun
Geçen bir hikayesinde çevreyi çekip altına her şeyin dayanılmaz gürültüsü ve dayanılmaz sessizliği yazmış aptal 5 gün obcede kabak gibi kendini koymuş mal
O da biraz acayip yani şu derdim de var diyebilir sonuçta yani insan sevdiği kızdan bir şey saklamaz ki
Bencede işte de mi çok tuhaf bir derdi varsa söyleyebilir Nisan da engelledi haziranda kaldırdı hep takipkestik hep hikayelerime bakti sonraları böyle kendi çapında göndermeli hikayeler paylaştı dediğimi 5 gün önce paylaştı arada benim wpbdurumuna bakıyor derdi ne çözemedim gurur yapıyor herhalde aptal
Olabilir şimdi benim sana Bir sorum var biri ile 3 aydır konuşuyorum farklı şehirlerde yaşıyoruz ve sadece Instagram üzerinden konuşuyoruz ben bu kızın numarasını nasıl alabilirim
Ben ne biliyim got sor
Allah razı olsun senden çok açıklayıcı bir konuşma oldu