İnternet & Teknoloji Size de böyle mesajlar geliyor mu, mesajimi silip engelleyim dimi? Lidyamber Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Niye cevap verdiysem yani baktı cevap vermiyorum 2 ci mesaj attı ben de böyle yazdım Size de böyle mesajlar geliyor mu, mesajimi silip engelleyim dimi? Cevapla Mesaj Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
çilek82 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Gelmiyor birisi senın numaranı sitelere vermiş olmasın? 0 1 Yorumla Lidyamber 1 yıl Böyle bir şey olamaz durduk yere. gecen daha önceden de bir yakınıma hintli biri hello yazmış Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Bu ne len böyle bu insanlar manyakmi tanımadığının birinin teline bu mesajı atar 0 0 Yorumla
KomutanLogarr199 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Genelde dolandırıcılar yazıyor ohaaa daha neler görecek bu gözler cevap verme direk engel at derim 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Nereden bulmuş numaranı? 0 1 Yorumla Lidyamber 1 yıl Ben de bilmiyorum Yorumla
Denizcibey1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl senin numaranı nereden bulmuş 0 2 Yorumla Lidyamber 1 yıl Bilmiyorum ki numaralar zaten sizdiriliyor sanırım şöyle ki gecen bir hintli yazmıştı bir yakinima hello diye, ama bu Türkçe ve böyle nasil yazabilir Yorumla Denizcibey1 1 yıl Bence biri senin no dağıtmış Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Bu ne ya jxjdmxkd hiç yaşamadım böyle bişiy 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 838 cevap paylaştı. Yuh engelle tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gelmiyor birisi senın numaranı sitelere vermiş olmasın?
Böyle bir şey olamaz durduk yere. gecen daha önceden de bir yakınıma hintli biri hello yazmış
Bu ne len böyle bu insanlar manyakmi tanımadığının birinin teline bu mesajı atar
Genelde dolandırıcılar yazıyor ohaaa daha neler görecek bu gözler cevap verme direk engel at derim
Nereden bulmuş numaranı?
Ben de bilmiyorum
senin numaranı nereden bulmuş
Bilmiyorum ki numaralar zaten sizdiriliyor sanırım şöyle ki gecen bir hintli yazmıştı bir yakinima hello diye, ama bu Türkçe ve böyle nasil yazabilir
Bence biri senin no dağıtmış
Değerlendirmeye değer teklif
Savcılığa ver.
Bas engeli herşeyin bir adabı var
Bu ne ya jxjdmxkd hiç yaşamadım böyle bişiy
Birisi numaranı sızdırmış olabilir mi
Yuh engelle tabi
Gelmiyor
Erkek olmak güzel
Komik
Bune mk sjsksksk