İnternet & Teknoloji Kedim kulaklığımın kablosunu kemirmiş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunu nasıl tamir ederim ya da kim tamir eder garantiye girmiyormuş çünkü Kedim kulaklığımın kablosunu kemirmiş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. tamir edemezsin hırdavatçıdan büzüşen kablo koruma zımbırtıları var ondan al ısıt daralır kapatır orayı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ah keşke kulaklığım bozulmuş olmasaydı yoksa iş görürdü bu dediğin Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kayseri'de olsan hallederdim çok basit işlemi var gadası 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Gadası kime götüreceğimi söyle bari yav Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Bunu kimse yapmaz elektronik Kart tamiri yapan ya da telefon tamiri yapan yere götür ortadan kesip kabloları geri lehim yapsın Yorumla Soran 1 yıl Eyvallah hocam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tamir edemezsin hırdavatçıdan büzüşen kablo koruma zımbırtıları var ondan al ısıt daralır kapatır orayı
Ah keşke kulaklığım bozulmuş olmasaydı yoksa iş görürdü bu dediğin
Kayseri'de olsan hallederdim çok basit işlemi var gadası
Gadası kime götüreceğimi söyle bari yav
Bunu kimse yapmaz elektronik Kart tamiri yapan ya da telefon tamiri yapan yere götür ortadan kesip kabloları geri lehim yapsın
Eyvallah hocam
Yaaa işte böyle
Yenisini alın 🥲