İlk zaman çıktığında adı başkaydı o hali iyiydi, sonra adı değişti saçma sapan bir hal oldu... "tadı kaçtı bu işin muhsin" sildim 🙄

İlk zaman çıktığında adı başkaydı o hali iyiydi, sonra adı değişti saçma sapan bir hal oldu... "tadı kaçtı bu işin muhsin" sildim 🙄

Geçenlerde Ters Yüz filminin sonunda bir mesaj var diye gündem yaratmışlardı, sinemada da bekle bekle sıkılıp çıkmıştım.
Sırf o son sahneye bakmak için indirip silmiştim geri. Hemen sildim ama sayılmaz.
Jxjxjx onu bende gördüm
İnstagramdan izledim😂
Eskiden musical. ly diye geçiyordur o uygulama, o zamanlar baya kullanışlı bir sosyal medyaydı, hatta baya kaliteli videolar çekiliyordu, sonra tik tok oldu ve bir iki hareket yapıp videolar atmaya başladılar üzerine de gereksiz canlı yayınlar felan, onun dışında normal video çekip yayınlayanlar da var, ki buna göre izlenilebilir, fakat yine o berbat videolar karşımıza çıkabilir.
Gerçekten de adı oydu ben o halini daha beğenmiştim
Katılıyorum, bir de herkes bilmezdi, en çok Amerikadan paylaşımlar yapılıyordu ve baya kaliteli videolardı, ben izlemekten yorulmazdım, o kadar baya saatlerce zaman harcanacak kadar kaliteliydi..
Tiktokta sıkıntı yok bence asıl sorun ülkenin seviyesizliği, burada bile vitrinde onlarca abuk sabuk soru var ve bu sorular onlarca cvp alıyor yani sorun insan kalitesinde...
Hiç kullnamadım bu arada..
Kesinlikle... kullanan insanlar zeki olsaydida biz de gideydik jsjs
İncitoooo bende varım bende 😂
Sen liste başında birinci sıradasn jjss
Önce kızlar lütfen 😇
Günaydın teşekkür ederim 🙏
Cevap
45Cevap
itiraf ediyorum ben bi kere indirdim arkadaş zorla kendine abone yaptırdı sonra sildim valla masumum
Arada ben de bakiyorum kardeslerimi konrtol için
bende face var onunla buraya ve instagrama girebiliyorum gerisi umrumda değil.
kullanma yüzdelerim
KS %40
face%3
İnstagram%3
Wp%5
bu kadar ha story miş paylaşımmış hiç olmaz cumaz günü tek durum yaparım o kadar
Wp jdjxx benim 3 olsun
https://ibb.co/NFKLNkf
Özümle gurur duyuyorum
Üşenmemiş bide jsjs
Çok az gurur tablom var nasıl üşenirim 😂
Kullanmadım. Saçma buluyorum. Birçok ülkede bile kullanımı yasaklandı hala olmasıda çok anlamsız geliyor.
Darısı bize
🌸🌸
Benim tiktokum var ama hiçbir paylaşımım yok sadece hülya mizgin izliyorum bi de yemek tariflerine bakıyorum bi de havva ve minik kuşunu izliyorum 🥺
Tiktok da cok iyi içerikler var ona sözüm yok... ama akış denen lanet saçma sapan insanlari çıkarıyor davalık olucam diye korkuyorum mxjsjs
Bsjsjd eğlenceli olur
Tiktok kullananın da çekenin de kendine saygısı olmadigini dusunuyorum aksini iddia eden etmesin.
Edecektim susuyorum jjssjs
😂
Bende hiç kullanmadım.. Bakmak için indirmiştim ama anında geri sildim.. Hiç bana göre değil.. 😂
Ay yok asabımiz bozulur
Kesinlikle öyle.. Nerde saçma şeyler var hepsi orada..
Ya valla ya telde vardı ya da yanlışlıkla indirdim bir ara
Ama hiç kullanmadım desem yeridir
Hxjxhs tamam senide sayıyoruz
Yaşasın jdmdjmdjdmjd
Ben indirdim ama pişman olup geri sildim sayılır mı jxjdndmdn
Merak ediyoruz güzelse kalsin jdjdjd
Ama güzel diil işte IQ'm düşüyo girince jxmdmxödöd
Yemin ederim benim de jsjs IQ nerdesin nerde benim IQ jsjsjs
Tiktok'a girince IQ a*q oluyor jxjdmxödöd
Ahaha😂😂
Ben varım hiç indirmedim o ne öyle saçma canım şeyler.
Ben artik saIak demiyorum alıştım... "sen ne canım canım konuşuyorsun " jdjsjd diyorum daha komik oluyor
🤣🤣
Instagram varsa, buna çok ihtiyacın yok. Aynı paylaşımlar orada da var
Öyle, tiktokum yok ama son akımlardan haberim var😒
Çok saçma uygulama 1 kere indirdim 2 saat sonra sildim
O 2 saatte "Rabbim neler yaratıyorsun" farkındalığı jsjshs
Ben! 🙋♀️ TikTok indirmiyorum ve indirsem bile bir şeye bakmak için yani bir şeyi o bahsedilen şeyleri göz atmak için indirmiştim yoksa hiç alakam yok. ☺
Bennnnn. Sadece kwaide bir ara video editleyip para kazanıyordum onun için indirmiştim iş bitince sildim zaten aşırı boş bişey bura daha fena ya çok bağımlılık yapıyor
Çok gereksiz bir şey TV haberlerinde görüyoruz bu uygulama yüzünden nelrr olduğunu çok şükür kullanmıyorm
İlk açıldığı zaman yüklemistim 3 4 ay kullandım sonra çok gereksiz ve saçma olduğunu görünce silmiştim bir daha da yüklemedim
Bende var bi ara indirmiştim video indirmek çok daha kolay paylaşım yapmıyorum 😂
İndirmedim indirmemde... zaman kaybı, nerde ruh hastası orada toplanmış.
Bende yok. Youtube da bazen videoları önüme düşüyor o kadar saçma geliyor ki ben dayanamıyorum
Birakin genclerin eglencesini indiren indirir uygulamada suc yok insanlariniz öyle
indirmedim izlemedim link yollayanlar olursa bile o linke tıklamıyorum.
Hiç indirmedim de kullanmadım da. Hiç sevmem öyle uygulamaları. Instagram yetiyor.
Üyelik almadan hangi tuhaf tipler var diye bir baktım o kadar
Tiktok, face, Instagram ve türevlerinin hiçbirini kullanmıyorum.
Hiç indirmedim ve kullanmadım. Çok saçma ve gereksiz bir sosyal medya...
Vallaha cringe bulmasak simdi biz de ünlüydük keske de böyle bi kaygımız olmasa yemi kullanıyorum simdi de tutmuyor
cok sariyor aktivite olmayinca ozellikle reelsdan daha guzel
Akışı iyi ayarlarsan iyi bir tanesini yanlışlıkla izle tam o akis hep sacma sapan videolarla doluyor
Ben kaldım kardeşş ben kaldım
Alalim seni jxjs
En son 4 sene önce indirmiştim oldursler indirmem bidaha
Ben tiktokda 3 ay kayitliydim bana göre deyil cok sacma insanlar var orada gercek hayata döndüm☺️
Kaç kişi olduğunu bilmiyorum ama ben indirmedim. Hrsabımda yol
Instagram dışında hiç bir şey yok. Ondada iş arkadas çevresi var. Burayıda nerden bulduysam.
Yok indirdim ama kullanmıyorum
Hiç kullanmadım şükür 😄
Hiç işim olmaz😀
Kullanmıyoruz şükür
Hiç kullanmadım hiç indirmedim de
Hiç indirmedim
Hiç indirmedim. 1 kişi daha yazabilirsin. 😊
Ben yapmadım çünkü boş iş.
hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum
Hiç indirmedim kullanmadım
Çok şükür hiç kullanmadım
İndirip tekrar silen ben
Hiç indirmedim tiktok videosu izlemedim.
Hic indirmesim bombos bir uygulama
İndirili ama bakmıyorum reelste aynı işi görüyor
Uzun süre önce vardı ama sildim.
hiç indirmedim indirmem de
Ben varım. Hiç indirmedim, gerek yok.
Bir ara kahinci ablayı izliyordum ama ne kadar bilgili olsa da egoist hepsi kimseyle bağ kurulmaz
Yani para atanlara iyiler sana kötü oluyorlar dönüp dolaşıp is paraya geliyor
Ben varım.
1 say
Seni de ekledim 4. Siradasin jsjs
Teşekkürler :)
Gelin bi sarılalım 😂😂
Az kaldık koruyun kendinizi
İndirdim ama kısa sürede sildim geri
Insan merak ediyor normal
İndirdim baktım tadı yok sildim ben
Hiç kullanmadım...
Hiç indirmedim