Erkek arkadaşım sevgilim görüntülü arıyor sürekli sinir oluyorum ya niye arıyor ki sürekli bizimkiler yanimdayken rahat açamıyorum görüntülüyü 100 defa söyledim
Hala anlamıyor günde 1 defa görüntülü konuşuyoruz yine arıyor yani bi erkek neden böyle olur hem evde dur diyor ailenin yanında kal yanlış bisey yapma diyor konum at diyor hepsini yapıyorum üstüne bi de görüntülü arıyor görüntülü konuşmak istiyorum seni görmek istiyorum diyor yalvarıyor resmen bunun için deli midir nedir sesli ara diyorum hala aynı
Hala anlamıyor günde 1 defa görüntülü konuşuyoruz yine arıyor yani bi erkek neden böyle olur hem evde dur diyor ailenin yanında kal yanlış bisey yapma diyor konum at diyor hepsini yapıyorum üstüne bi de görüntülü arıyor görüntülü konuşmak istiyorum seni görmek istiyorum diyor yalvarıyor resmen bunun için deli midir nedir sesli ara diyorum hala aynı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aklınıza tüküreyim. 8 saat canlı konum atmak nedir? Bunun üstüne aile yaninda iken görüntülü aramak. Ve sen buna sevgilim diyorsun. Seven adam sevdiğini zor duruma düşürmez. Kendi düşmesinden daha fazla düşünür sevdiğinin zor durumda kalacağıni.
Ya ailelerimiz tanışıyor
Ama ben yinede görüntülü evde rahat konuşamıyorum işte ona diyorum anlamıyor beni
Sadece biliyor bizimkiler yani sonuçta gelip daha nişan yapmadikkk ki bu kadar beni sıkıyor
Öyle birinden hemen ayrıl bence
kontrol ediyor heralde
Yok ondan değil canlı konum atıyorum ona zaten 8 saatlik hep yani bi yere gitsem görür zaten ama o beni görmek konuşmak istiyor görüntülü
böyle zor olmuyor mı ya sürekli canlı konum atmalar birşeyler ıspat etmeler vs bu nedir yani altüstü ilişki yaşıyorsunuz kuantum teorisi yazmıyosunuz
Ay ne bilim tuhaf biri bende anlamadım ki
yaşlar kaç
O 32 ben 23
genç kızın yaramazlık yapmasından korkuyor herif😝
Hayır benim öyle bi kiz olmadığımı biliyor o o yüzden benimle zaten
seni kendince genç aslanlardan koruyor
Hala daha neden böyle güvenmiyor anlamıyorum
Kıskanç bayağı
Kıskanıyor güzel giyindigim zaman bile kıskanıyor
gençsin çünkü o genç değil.. kendin gibi genç erkeklerden korkuyor
nasıl giyiniyorsun
Ama o çoğu yaşıtım erkekten çok daha genç duruyor ve her kız peşinden koşuyor onun 25 yaşında duruyor ne fazla o