Tanımadığım birisi tarafından tehtid ediliyorum ne yapmalıyım?

Sadece başımdan geçen bir olayı yazmak istiyorum ne yapabilirim diye. snapchat uygulamasını herkes bilir diye düşünüyorum, gelenlde Fotagraf çekinmek için indirdiğim bir uygulama, saat başı iki üç erkekten istek geliyor. genelde asla kabul etmem, o gün ne olduysa kabul ettim. yazdı falan nasılsın iyi misin klâsik sorular neyse fazla takmadım kaldı öyle, sonra biz bununla biraz samimiyeti ilerlettik iş flörtleşmeye kadar geldi sonra ben ailemin sev işlerine karşı olduğunu belirttim daha dikkatli olsun diye, bir kaç gün geçti kuzenime de istek attı. benim hakkımda yalan şeyler yazıyor (ben bununla şu gün buluşacağım nelerden hoşlanır diye soruyor) kuzenim bana söyledi tanıyor musun diye mecbur söylemek zorunda kaldım, sonra adresimi istedi vermedim çok ileriye gitti ve benim akrabalarıma istek atmaya başladı saat gece 2 falan yazıyorum bakmıyor arıyorum bakmıyor, beni özelden aramaya başladı direkt o aklıma geldi, açamadım telefonu sonra kuzenimi özelden aradi ve bana dedi ki eğer buluşmazsan benimle başına bela olurum ailene söylerim seni tamam dedim buluşalım ertesi gün buluşacaktık ve kendisi iptal etti bir kaç gün geçti ben senin akrabanım dedi sen nasıl sevgili yaparsın bilmem ne hakaretler üzerine hakaret etti ve benim tahammül seviyem bitti yani sonra bana hangi kuzenim olduğunu söyledi ben senin şu kuzeninim falan dedi olmayacak gibiydi aradım açtı telefonu bana dedi ki benim hiç bir şeyden haberim yok ben o dakika dayanamayıp ağlamaya başladım çünkü 2 aydır beni takip ediyor beni dinliyor hakaretler ediyor. erkek kuzenime söyleme kararı aldım herşeyi de göze alarak (bu beni tehtid eden kişi bana sorgu paneli yapmış adersime kadar her şeyi biliyor ve erkekler hakkında konuştuğumuz şeyleri bizi takip ederek dinlemiş) kuzenim tehtid etti bi gece yine yazdı ben senin kuzenine aşığım ben mahalleden taha kuzenine acilmaya korkuyorum yazdı, buluşmak istedi yine tamam dedik ama ne zmn gitsek gelmiyor buluşmaya 1 hafta oldu yazmadı buraya kadar okuduğunuz için teşekkür😅
Tanımadığım birisi tarafından tehtid ediliyorum ne yapmalıyım?