İnternet & Teknoloji İyi geceler sorun şu gmail depolama alanı dolu? Erhan092020 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Xiaomi telofon gmail depolama alanı dolu sorunu bir dünya foto video sildim hala sorun çözülmüş değil nasıl çözebilirim? İyi geceler sorun şu gmail depolama alanı dolu? Cevapla Fotoğraf Soruları Xiaomi Soruları Gmail Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayni durum bnde de var google fotolara bak oradan sil 0 10 Yorumla Erhan092020 1 yıl Aynen oradan siliyorum hep ama sorun kalkmıyor çöp kutusundan kaldırıyorum sorun düzelmiyor Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Zorla depolama alani satın aldirtmaya çalışıyorlar Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Doğrulama kodlari gelsin yeter maille işim olmuyor Yorumla Erhan092020 1 yıl Aynen benim de tek derdim o dediğin gibi zorla satın aldırmaya çalışıyorlar düne kadar dolup tasardi. sorun olmazdı şimdi bunu başımıza. dert ettiler Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Drive dolu mu ben oraya attim fotolari diye dolu silicem hepsini nasilsa fotoğrafcida cikarttim Yorumla Erhan092020 1 yıl Driveda hiç birşeyim yok sadece Google fotoğraf ta var ordan deniyorum yalan yanlış hiç azalma. olmuyor Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Büyük dosyalar diyor onu bul onlari sil Yorumla Erhan092020 1 yıl Aynen onları denicem artık pek faydası olucak gibi durmuyor Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Bankalara vermediysen maili yeniden başka kur Yorumla Erhan092020 1 yıl Tek iletişim hesabım maalesef öyle dediğin gibi yapıyorum her silmemde teklif gönderiyor işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ayni durum bnde de var google fotolara bak oradan sil
Aynen oradan siliyorum hep ama sorun kalkmıyor çöp kutusundan kaldırıyorum sorun düzelmiyor
Zorla depolama alani satın aldirtmaya çalışıyorlar
Doğrulama kodlari gelsin yeter maille işim olmuyor
Aynen benim de tek derdim o dediğin gibi zorla satın aldırmaya çalışıyorlar düne kadar dolup tasardi. sorun olmazdı şimdi bunu başımıza. dert ettiler
Drive dolu mu ben oraya attim fotolari diye dolu silicem hepsini nasilsa fotoğrafcida cikarttim
Driveda hiç birşeyim yok sadece Google fotoğraf ta var ordan deniyorum yalan yanlış hiç azalma. olmuyor
Büyük dosyalar diyor onu bul onlari sil
Aynen onları denicem artık pek faydası olucak gibi durmuyor
Bankalara vermediysen maili yeniden başka kur
Tek iletişim hesabım maalesef öyle dediğin gibi yapıyorum her silmemde teklif gönderiyor işte