Bilgisayar alacam da hangi marka daha iyi?
Asus mu Apple mı?
Asus mu Apple mı?
Asus
Apple
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Asus Rog der, susarım. Apple'da kimmiş.
Apple çok iyi diyorlar
Hikaye, bir halta yaramaz.
Huawai nasıl
Çöp.
Madem çöp peki neden 27 milyar ya Mediamark'ta
Asus Rog kaç para, sen ona bak.
En düşük 50
Bana dünkü çocukların markasını önerme kral. Huawie falan yeni girmiş basit Çin markası. Asus ise anakart üretici bir kere. Dünya'da en çok satılan bilgisayar markası, kolay başarı elde edilemiyor.
Asus Rog, performans dünyasında ilk sıradadır her zaman.
Bana geçen biri senin için boş konuşuyor en iyi bilgisayar markası tartışmasız MSI'dir dedi
S... gitsin, MSİ'in verdiği arıza sıkıntılarını Service Point denen illet servisini bilen bilir. Sıvı soğutmam MSİ'dıydı. 6 ay sonra pert oldu. Şimdi Asus Rog aldım, bana mısın demiyor.
Kendisi sidik yarıştırmaktan başka bir şey bildiği yok. MSI'yı övmesin bana, arıza çıkaran markayı.
Asus'tan sonra gelir MSI ama tercih etmem, dilim yandı bir kere.
@BloodyGamer Ben dedim kardeşim arkamdan da sövme. senin MSİ dediğin pc tam bir oyun makinası ve arkadaşım kullanıyor memnun ve ekran kartı çok sağlam, Asus dediğin pc MSİ'den daha yavaş ve kimileri oyunda ısınma problemi çıkarıyor msi asus arasinda cok fark var
Nedense Vatan'da çalışan arkadaşım da MSI'dan çok şikayet geliyor, bıktık dedi hatta bana alma sakın diye uyardı. Sen mi iyi bilecen satan kişi mi? Boş laf yapma da git Dünya sıralamasında en iyi oyun laptopu satış sıralamasında hangi marka, öğren de gel.
Msi kullandık ki önermiyorum kimseye, başım yandı kaç kez, bıktım o s... Teknik servisiyle.
Adam gelmiş bana Asus Rog ile Msi kıyaslıyor ya komedi gibisiniz, anlarmış gibi.
Hangi Asus bana onu söyle, bilmem milmem deme. Asus'un da kaç çeşidi var. Rog kullansın, bak bakalım çok ısınıyor mu diyecek. Tuf Gaming ya da Zenbook falansa normal. Asus her kesime hitap edecek model üretiyor.
@yαdѕıмɑ Normal işte. Asus Rog kullanmadığı için Msi över boş boş. Kıyaslayacaksan adam gibi modeli ile kıyaslasın. Bilgisi bu kadar demek ki.
@BloodyGamer Arkadaş haklı. Expertbook bende de var ve oyun oynarken çok ısınıyor ama yavaş bir pc değil.
Asus'un el bilgisayarı bile var bende, Asus Rog Ally diye. İnan FPS'te bile diğerlerine oranla solluyor. Ben Asus fanboyu değilim ve babamın oğlu değil. Ama bir işi layıkıyla yapıyorsa da överim.
Msi kötü bir marka değil ama tercih etmem. Arıza çıkartan modelleri çok fazla ve kaç defa V2 diye saçmasapan icatlar çıkardı Sıvı soğutma serisinde.
@BloodyGamer Bana bak lan bir daha arkamdan falan sövme, bak bu sefer affedildin ama bir daha görürsem hesabını şikayet ederim
@yαdѕıмɑ Önce üslübunu düzelt sonra konuşalım, olur mu? Sen bana boş konuşuyor dersen bende sana gereken cevabı veririm.
Hesabımı şikayet ederek bir yere varamazsın ama ben senin hesabını kapattırım. Ona göre haddini bil.
Asus bence daha iyi performans olarak
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Oyun oynayacaksan Asus.
Asus
Apple
apple>
Kör koklasa xiaomi der mk
Küfür etme lan
applee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?