İnternet & Teknoloji Bu kulaklik nasil kullanan var mi? internet_eskiyasii Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sok markette gordum abi nin biri incelerken yanima geldi alma dedi sorunluymus kullanmis ama internette guzel yorumlar var siz kullandiniz mi Bu kulaklik nasil kullanan var mi? Cevapla İnternet Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
Royalinea Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 38% 1 yıl Ben buds4 kullanıyorum gayet memnunum 0 5 Yorumla internet_eskiyasii 1 yıl Buds 4 mu nerden aldin Yorumla Royalinea 1 yıl Bana hediye geldi de araştır vardır internette Yorumla internet_eskiyasii 1 yıl Knk lite mi active mi senin ki Yorumla Royalinea 1 yıl Active Yorumla internet_eskiyasii 1 yıl Tamam tatlim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl buds 4 active al bunun yerine 0 2 Yorumla internet_eskiyasii 1 yıl Lite mi axtive mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl active Yorumla
TheBoomer2 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Şu an kullanıyorum aktif olarak, daha iyileri var 0 2 Yorumla internet_eskiyasii 1 yıl Adini yaz Yorumla TheBoomer2 1 yıl QCY T11 al Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kulağına koy yeter 0 9 Yorumla internet_eskiyasii 1 yıl Sen de var mi aynisindan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ben kablolu Yorumla internet_eskiyasii 1 yıl Mq bunlar kayboluyor onlarda hizli bozuluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet benimde bozuldu zaten Yorumla internet_eskiyasii 1 yıl Aynen askim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl What Yorumla internet_eskiyasii 1 yıl What ne demek? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden bana aşkım dedin diyorum Yorumla internet_eskiyasii 1 yıl Tatli birisidir belki dedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben buds4 kullanıyorum gayet memnunum
Buds 4 mu nerden aldin
Bana hediye geldi de araştır vardır internette
Knk lite mi active mi senin ki
Active
Tamam tatlim
buds 4 active al bunun yerine
Lite mi axtive mi
active