Günümüzde teknoloji ve sosyal medya hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Çoğumuz günün büyük bir kısmını telefonlarımızda veya bilgisayarlarımızda geçiriyoruz. Teknoloji ve sosyal medya sayesinde bilgiye daha hızlı ulaşabiliyoruz, sevdiklerimizle iletişim kurabiliyoruz ve yeni şeyler öğrenebiliyoruz. Ancak, bu durumun bazı olumsuz yanları da var. Sosyal medya bağımlılığı, mahremiyet ihlalleri ve dijital dünya ile gerçek dünya arasındaki dengenin kaybolması gibi. Sizce teknoloji ve sosyal medyanın hayatımıza etkileri genel olarak iyi mi yoksa kötü mü?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben teknoloji seviyorum
Günümüz toplumsal ilişkileri olumsuz etkilediği bariz. Olumlu tarafı, maddi kazanç sağlamak isteyenlerin başvurduğu sosyal mecralar başta geliyor.
Bir baltaya sap olamayacak pek çok insanın bu şekilde para kazandığı olayı doğru. Güzel tespit
Yani, ekonomi bu kadar kötüye giderken, insanlar iş bulamıyor hâliyle pek çok insan dijital mecralara akın ediyor. Artık herkes sosyal medyada bir şeyler yapayım derdine düşmüş. Kim hakkıyla para kazanıyor ülkede (çok az) herkes az emekle yüksek paralar kazanma peşinde maalesef. Nerede çokluk orada bokluk durumu. Ortaya da ucuz yollu dijital işler çıkıyor.
Sen ne iş yapıyorsun?
Grafik tasarım. Siz ne yapıyorsunuz?
Foreign trade. Acayip tespitlerin var, merak ettim
Acayip bir şey yok, hepimizin bazen dile getirdiği şeyler. Ben de hazır konu açılmışken dile getirdim o kadar beyefendi.
Anladım 😂