İnternet & Teknoloji Twitterda tanışma? firstnebula Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Twitterda tanışılır mı? ilişki anlamında Güncellemeler1 yıl O kişi güven verir mi yani ya başkalarıyla da konuşuyorsa Twitterda tanışma? Cevapla Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YenibosnaMAT Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Tanıştım. Her konuda konuştuk. İyi bir sırdaşlık oldu. 0 0 Yorumla
Nureddinakmn Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İki tarafta ciddi ise niye olmasın 0 4 Yorumla firstnebula 1 yıl 2 günde hemen seni seviyorum diyo bilemedim ciddiyim diyor Yorumla Nureddinakmn 1 yıl 2 günde olmaz ayran gönüllü demek ki Yorumla firstnebula 1 yıl degil mi bana da tuhaf geldi bu durum tanımıyo bile Yorumla Nureddinakmn 1 yıl Haklısın tuhaf bir durum Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Olur tanışalım 0 1 Yorumla firstnebula 1 yıl o anlamda demedim Yorumla
KptMehmet78 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Olabilir 0 14 Yorumla KptMehmet78 1 yıl Kişinin güven verip veremeyecegı senın ıletısımıne bağlı Yorumla firstnebula 1 yıl Nasıl yani anlamadım Yorumla firstnebula 1 yıl Kibar falan baya düzgün de konusuyor Yorumla KptMehmet78 1 yıl Uzak ilişkiler yorucu olur bunu baştan diyim. Hoşlandı ilse iletişime devam et azmanla tanırsın Yorumla firstnebula 1 yıl haklısın bence de çok zor olur kıyamıyorum da bi yandan çok iyi davranıyor bana Yorumla KptMehmet78 1 yıl uzaksa bayağı hiç başlama bu yaşlarda zaten görüşmek zor oluyor Yorumla firstnebula 1 yıl ikimiz de unide son sınıfa geçiyoruz bu yıl Yorumla firstnebula 1 yıl bakalım bilmiyorum Yorumla KptMehmet78 1 yıl Aynı yerde iseniz yüzyüze bir kahve içmek olabilir Yorumla firstnebula 1 yıl haklısın aslında bi sans verebilirim Yorumla firstnebula 1 yıl su anda aynı sehirdeyiz Yorumla KptMehmet78 1 yıl 2 günde seni seviyorum diyorsa duygsallık çok, ve boşlukta ya da tam bir şeytan :) Yorumla KptMehmet78 1 yıl aynı şehirde isen hiç zaman kaybetme bir kahve iç yarım kalan her şey kafayı kurcalar Yorumla firstnebula 1 yıl teşekkur ederim tavsiye için dusunucem Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne olmuş 0 3 Yorumla firstnebula 1 yıl Twitterda tanışılır mı? ilişki anlamında Cevap sahibi 1 yıl Tanışılır denemek ister msin firstnebula 1 yıl yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tanıştım. Her konuda konuştuk. İyi bir sırdaşlık oldu.
İki tarafta ciddi ise niye olmasın
2 günde hemen seni seviyorum diyo bilemedim ciddiyim diyor
2 günde olmaz ayran gönüllü demek ki
degil mi bana da tuhaf geldi bu durum tanımıyo bile
Haklısın tuhaf bir durum
Olur tanışalım
o anlamda demedim
Olabilir
Kişinin güven verip veremeyecegı senın ıletısımıne bağlı
Nasıl yani anlamadım
Kibar falan baya düzgün de konusuyor
Uzak ilişkiler yorucu olur bunu baştan diyim. Hoşlandı ilse iletişime devam et azmanla tanırsın
haklısın bence de çok zor olur kıyamıyorum da bi yandan çok iyi davranıyor bana
uzaksa bayağı hiç başlama bu yaşlarda zaten görüşmek zor oluyor
ikimiz de unide son sınıfa geçiyoruz bu yıl
bakalım bilmiyorum
Aynı yerde iseniz yüzyüze bir kahve içmek olabilir
haklısın aslında bi sans verebilirim
su anda aynı sehirdeyiz
2 günde seni seviyorum diyorsa duygsallık çok, ve boşlukta ya da tam bir şeytan :)
aynı şehirde isen hiç zaman kaybetme bir kahve iç yarım kalan her şey kafayı kurcalar
teşekkur ederim tavsiye için dusunucem
Tanışılir
Ne olmuş
Twitterda tanışılır mı? ilişki anlamında
Tanışılır denemek ister msin
yok