İnternet & Teknoloji Kızlar, Neden Instagram da engellersiniz mesaj atan kisiyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben cevap vermeyince bi daha yaziyom. Sonra baktim engellemiş bazısı. Güncellemeler1 yıl Tipsizde değilim Güncellemeler1 yıl Cnnxjxxjjx Kızlar, Neden Instagram da engellersiniz mesaj atan kisiyi? Cevapla Instagram Soruları Mesaj Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl sürekli yazanları engelliyorum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hmm. Yakiskli zayif erkek olsa dahi mi? merakettimmişte 1 yıl evet aşırı yakışıklı olsa bile Soran 1 yıl Sonrada türk kiizna egolu diyolar. Napsin erkekler abazaliktan oluyorlar
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Istemiyor iste zorlama 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Tipsiz degilim ama.. tuhaf. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun cok yakisiklilar oldu bana mesaj atan ama cevap vermedim. Tip zevki herkese gore cok farkli cunku Yorumla Soran 1 yıl Hmm. Ya çok yakışıklı erkeklerden kork.. çünkü evlenirken çok güzel kız isterler.. kullancak kız arıyorlar çünkü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim cok guzel olmadigimi nerden biliyorsun:)) ama ben yakisikli biriyle evlenmem zaten ve de yakisikli erkekler hic bir zaman guzel kizla evlendigini gormedim cok nadir olur genelde sonda cok tipsiz bir kiza asik olup evlenirler Yorumla Soran 1 yıl Hmm.. cok güzel kız çok az ama. Peki ne yazmaliyim mesaj atarken geri dönüş almak icin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadece selam bile yazsan yazmak isteyen yazicaktir Yorumla Soran 1 yıl Hmm. Nerelisin diye soruyorum direk ben Yorumla
Kızlar Ne Diyor
sürekli yazanları engelliyorum
Hmm. Yakiskli zayif erkek olsa dahi mi?
evet aşırı yakışıklı olsa bile
Sonrada türk kiizna egolu diyolar. Napsin erkekler abazaliktan oluyorlar
Istemiyor iste zorlama
Tipsiz degilim ama.. tuhaf.
Olsun cok yakisiklilar oldu bana mesaj atan ama cevap vermedim. Tip zevki herkese gore cok farkli cunku
Hmm. Ya çok yakışıklı erkeklerden kork.. çünkü evlenirken çok güzel kız isterler.. kullancak kız arıyorlar çünkü
Benim cok guzel olmadigimi nerden biliyorsun:)) ama ben yakisikli biriyle evlenmem zaten ve de yakisikli erkekler hic bir zaman guzel kizla evlendigini gormedim cok nadir olur genelde sonda cok tipsiz bir kiza asik olup evlenirler
Hmm.. cok güzel kız çok az ama. Peki ne yazmaliyim mesaj atarken geri dönüş almak icin
Sadece selam bile yazsan yazmak isteyen yazicaktir
Hmm. Nerelisin diye soruyorum direk ben