İnternet & Teknoloji Arkadaşlar beni bir numara aradı saat gece 12 gibi birinden şüpheliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nasıl bulabilirim paranoyakligi da hiç sevmem kafamı karıştırmadan o olmadığından emin olmalıyım nasıl bulabilirm Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar o ise cevaplayip kufredecektim ama o değildir kesin emin olmaliyim Arkadaşlar beni bir numara aradı saat gece 12 gibi birinden şüpheliyim? Cevapla Sevgi Soruları Numara Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
külmsl Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bi uygulama var play store de bak orada isim çıkıyor 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Uygulama güvenilir mi Yorumla ScanAdam 1 yıl Güvebilir Değildir Asla.Bir kod vardı son arayanı geri arayan bir kod ama çağrıdan hemen sonra girmen gerekiyordu. Çok önemliyse araştır Yorumla Soran 1 yıl Adı ne Yorumla külmsl 1 yıl Evet kendimde bakmistim Yorumla külmsl 1 yıl Getcont oyle birşeydi uygulamanın adı hatta kim seni nasıl eklemiş onu da gorebiliyorsun Yorumla Soran 1 yıl Sanirim o rehberdeki tüm numaralari tehlikeye atıyor Yorumla külmsl 1 yıl Valaha atmıyor ama sen bilirsin genede Yorumla Soran 1 yıl Bir gün içime kurt düşerse deneyecem kendini kandirmaktan iyidir Yorumla külmsl 1 yıl Yani Yorumla
Hilªl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Engele geç uğraşma i*t k*pkle 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O kadar haklısın ki işte Yorumla
anaksimandros91 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yatıp uyu, dizi izle. Boş ver gitsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl En iyisi bu da Yorumla
BirDakikaLütfen Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl engelle geç ya 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dediğin doğru da napalim Yorumla
ScanAdam Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 yıl Ne önemi var 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Kafamdaki şeytan izin vermiyor o değil eminim de dürtüyor beni Yorumla ScanAdam 1 yıl Kafanda bitir o arasa ne olur ki...Hem bu tip aramalar kasıtlıdır. Zaaflarına saldırıdır yani bi nevi senin omdan uzaklaşıp iyileşmeni engelleme çabasıdır. Buna fırsat verme... Yorumla Soran 1 yıl Çok haklısın yapmamam gerekiyor o değil eminim ya bence Yorumla ScanAdam 1 yıl Bak o olsa daha kötü ama bi uzaklaş... iyi gelecektir emin ol. Yorumla Soran 1 yıl Sen de çok çekmişsin sanki karaktersizlerden öyle görünüyor Yorumla ScanAdam 1 yıl Çekmek demeyelimde Senin yaşlarda bu ucuz numaralara maruz kaldık elbette prim verme kül olsun uçsun... Yorumla Soran 1 yıl Evet 👏 Yorumla ScanAdam 1 yıl Güzel... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bi uygulama var play store de bak orada isim çıkıyor
Uygulama güvenilir mi
Güvebilir Değildir Asla.
Bir kod vardı son arayanı geri arayan bir kod ama çağrıdan hemen sonra girmen gerekiyordu. Çok önemliyse araştır
Adı ne
Evet kendimde bakmistim
Getcont oyle birşeydi uygulamanın adı hatta kim seni nasıl eklemiş onu da gorebiliyorsun
Sanirim o rehberdeki tüm numaralari tehlikeye atıyor
Valaha atmıyor ama sen bilirsin genede
Bir gün içime kurt düşerse deneyecem kendini kandirmaktan iyidir
Yani
Engele geç uğraşma i*t k*pkle
O kadar haklısın ki işte
Yatıp uyu, dizi izle. Boş ver gitsin
En iyisi bu da
engelle geç ya
Dediğin doğru da napalim
Ne önemi var
Kafamdaki şeytan izin vermiyor o değil eminim de dürtüyor beni
Kafanda bitir o arasa ne olur ki...
Hem bu tip aramalar kasıtlıdır. Zaaflarına saldırıdır yani bi nevi senin omdan uzaklaşıp iyileşmeni engelleme çabasıdır. Buna fırsat verme...
Çok haklısın yapmamam gerekiyor o değil eminim ya bence
Bak o olsa daha kötü ama bi uzaklaş... iyi gelecektir emin ol.
Sen de çok çekmişsin sanki karaktersizlerden öyle görünüyor
Çekmek demeyelimde Senin yaşlarda bu ucuz numaralara maruz kaldık elbette prim verme kül olsun uçsun...
Evet 👏
Güzel...