İnternet & Teknoloji Arkadaşlar çok acil hileli wp kullananlar bi bakabilir mi minik bi sorum olucak da? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor nolurrr Güncellemeler1 yıl Güncel nolur Arkadaşlar çok acil hileli wp kullananlar bi bakabilir mi minik bi sorum olucak da? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
sessizsess Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 33% 1 yıl Dinliyorum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Benim rehberimde olmayan ama hileli wp kullanan biri attığım story yi gorebilir mi Yorumla sessizsess 1 yıl Evet görür bir zamanlar bende de vardı sen silsen bile karşı taraf görmeye devam ediyor Yorumla Soran 1 yıl 2. sorum da şu sadece ben yaptığım profilimi o kişide görebilir mi Yorumla sessizsess 1 yıl Wp de ne yaparsan görür Yorumla
HuseyinKaya10 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Sor gelsin 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Ben durum attım ama bi kişiye gizledim o kişide hileli wp var ve durumu mu görebilir mj Yorumla HuseyinKaya10 1 yıl Tabikide görür Yorumla Soran 1 yıl Ay gerçekten mi Yorumla HuseyinKaya10 1 yıl gerçekten kız 😂 Yorumla Soran 1 yıl Bisey daha sorcam peki o kişi benim rehberimde ekli değilse attığım durumu görebilir mi hileli wp sayesinde Yorumla HuseyinKaya10 1 yıl Evet görebilir program kullanıyorsa Yorumla Soran 1 yıl Ya ama nasıl siz emin misiniz Yorumla HuseyinKaya10 1 yıl Eminim tabi sende onun seni gördüğünü göremezsin üstelik gizli bakar Yorumla Soran 1 yıl Son bi sorum daha var ben profil fotoğrafını sadece ben yapsam görebilir mi Yorumla HuseyinKaya10 1 yıl Görüüürr 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dinliyorum
Benim rehberimde olmayan ama hileli wp kullanan biri attığım story yi gorebilir mi
Evet görür bir zamanlar bende de vardı sen silsen bile karşı taraf görmeye devam ediyor
2. sorum da şu sadece ben yaptığım profilimi o kişide görebilir mi
Wp de ne yaparsan görür
Sor gelsin
Ben durum attım ama bi kişiye gizledim o kişide hileli wp var ve durumu mu görebilir mj
Tabikide görür
Ay gerçekten mi
gerçekten kız 😂
Bisey daha sorcam peki o kişi benim rehberimde ekli değilse attığım durumu görebilir mi hileli wp sayesinde
Evet görebilir program kullanıyorsa
Ya ama nasıl siz emin misiniz
Eminim tabi sende onun seni gördüğünü göremezsin üstelik gizli bakar
Son bi sorum daha var ben profil fotoğrafını sadece ben yapsam görebilir mi
Görüüürr 😂