İnternet & Teknoloji Getcontact uygulaması? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biri kız arkadaşımı x tedarik diye kaydetmiş ne anlama geliyor? Güncellemeler1 yıl Lütfen bakar mısınız Getcontact uygulaması? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl X dediği Twitter'dır belki sonradan X oldu adı. Beni de biri Buse diye kaydetmiş aw o daha kafa karıştırıcı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır kızın ismini x diye yazdim Yorumla Ergun7741 1 yıl Hee ben de x tedarik diye kaydetmiş anladım Yorumla Soran 1 yıl Kötü bir anlam mi sence Yorumla Ergun7741 1 yıl Valla neyi tedarik ettiğine bağlı bilemem Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu uygulama paralı mı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Premium özelliği de var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran 1 yıl Soruma cevap verseniz keşke içime kuşku düştü çok kötüyüm bu ne demek Yorumla Soran 1 yıl Bazı özellikleri için premium üyeliği var sadece numara sorgulamak ücretsiz Yorumla
Nazlimrdnzz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 93% 1 yıl Obaaa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne demek oluyor Yorumla Soran 1 yıl Ama içime biri şu serpsin diye yazmıştim ben Yorumla
Diablo3134 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Ne demek istediği belli net 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nedir açar misin Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Tedarik yedek gibi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Genel olarak bu şekilde mi kullanılır
Gizli Üye (25-29) 1 yıl nude olabilit 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Böyle bir kullanım var mı bildiğiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
X dediği Twitter'dır belki sonradan X oldu adı. Beni de biri Buse diye kaydetmiş aw o daha kafa karıştırıcı
Hayır kızın ismini x diye yazdim
Hee ben de x tedarik diye kaydetmiş anladım
Kötü bir anlam mi sence
Valla neyi tedarik ettiğine bağlı bilemem
Bu uygulama paralı mı
Premium özelliği de var
Nasıl yani
Soruma cevap verseniz keşke içime kuşku düştü çok kötüyüm bu ne demek
Bazı özellikleri için premium üyeliği var sadece numara sorgulamak ücretsiz
Obaaa
Ne demek oluyor
Ama içime biri şu serpsin diye yazmıştim ben