Urun kargoya verildi gelecek ama ben almaktan vazgectim. Yorumlarin cogunu okuyunca ürünle ilgili magduriyet yasayan cok var. Alirkende okumustum ama cogu olumluydu.
Sonra e fatura da farklılık vardi. Benim aldigim saticiyla faturadaki satici farkli ve bu beni rahatsiz etti. Urunleri bugune kadar hep saticinin kendisinden, markanin kendisinden alirim. Yine oyle yaptim ama baska satici yaziyor faturada. Urunle ve faturadaki saticiyla da ilgili olumsuz yorumlar var.
ben simdi urunu teslim alacagim ama paketi acmayacagim. Acmadan geri yollamak istiyorum. Iadeyi nasil yapmam gerekiyor. Daha once iade yapmadim. Netten urun alacaksam iyice inceler, satıcıya bakar oyle alirim. Ilk kez basima boyle bir farklilik geldi.
Kargo gelince kuryeye direkt iade etmek istedigimi soylesem alir geri yollar mi saticiya. Islemleri kargo sirketi yerime yapar mi kargo geldiginde almak istemiyorum, geri kade edecegim desem? Ve bu durumda satici parami yatirir mi? Yoksa trendyoldan iade kargosu olusturup, kuryeye tekrar teslim mi etmem lazim? Ve para iademi ne zaman alabilirim?
Urunun paketini acmis, urune bakmis olsam da bir sorun olur mu? Urun orijinal mi vs diye bakmak istesem, urunu kullanmasam da açip kokusuna vs bakmamda sakinca var mi? Acip bakmissiniz diye sıkıntı cikar mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kargo geldiğinde teslim alıp iade talebi oluşturabilirsiniz, iade talebinizi evden çıkmadan yapabilirsiniz ertesi gün Trendyol Express kuryesi gelip iadenizi teslim alır
Kargo ucreti oduyor muyum ya da herhangi bir ucret?
Ödemiyorsunuz diye biliyorum
Tamamdir tesekkur ederim
Ürün eline geçince ürün takipten iade oluştur seçeneğinden hangi kargo en yakın şubesine iade numarası alacaksın onunla gidip o şubeye teslim edeceksin
Hesabına giriş yap, siparişlerine git, iade talebini oluştura tıkla gerekli adımları takip et. Trendyol İade için bir kargo kodu verecektir bu kodu kargo firmasına ileterek ürünü geri gönderebilirsin.
Iade de kargo ucreti oduyor muyum ya da herhangi bir ucret?
Alınmaz diye biliyorum ama politikası farklılık gösterebilir. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek öğrenebilirsin. Ama yüksek ihtimalle alınmaz.
Bir doger sorumda kadin olarak dermokozmetik alisveris falan yapmissindir. Ben doktor önerisiyle la roche posayin urunlerini kullaniyorum. Genelde eczaneden alirdim ama hem biraz pahali oluyor hemde gidemedigimden trendyoldan soyledim. Urunun altinda satici la roche posay olarak gozukse de urunleri cosmolog diye bir satici göndermiş. E faturada oyle gozukuyor ve yorumlara baktigimda bu sorunu yasayanlar vardi. Hemde cosmologun sahte urun gonderdigini de soyleyen cok vardi. Daha önce yves roche, bioderma vs alışveriş yaptim. Faturamda olsun, urun elime gectiginde olsun saticilar bioderma, yves roche falandi. Ilk kez aldigim satici yerinw baska satici gonderdi ve urunlerin sahte olabilecegine dair yorumlar okudum. Kremi vs yuzlerine surunce yaktigini, kizarttigini soyleyenler var. Bu cosmolog adli saticidan hic urun alip sıkıntı yasadin mi acaba? Aslinda ordan almadim satici la roche posay yaziyordu ama urunleri bu satici gönderdi. Orijinalligini nasil anlayacagim urunlerin bilmiyorum.
Yok hayır, bahsettiğiniz satıcıdan alışveriş yapmadım. La Roche-Posay gibi markaları eczaneden alsanız daha güvenilir olur. Orijinalliğini ürünün ambalajı kokusu ve dokusundan anlayabilirsiniz urunun kendi sitesinden orijinallik kontrolü yapabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var çünkü sahte urun cilde zarar verebilir.
Sitesinden nasil kontrol edebilirim?
Ürünün üzerindeki kodu veya seri numarasını girerek
La rochenin sitesine giriyorum ama kod falan girebilecegim yeri bulamadim. Size zahmet olmayacaksa bana link atabilirseniz cok iyi olur