İnternet & Teknoloji Fotoğraf paylaşmayan erkeğe sevmiyor diyebilir miyiz? LiarsNavy23 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl fotoğraf benimle birlikte* Fotoğraf paylaşmayan erkeğe sevmiyor diyebilir miyiz? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aligmsy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Yoo, şahsen ayda yılda bir fotoğraf çekiyoruz zaten. Muhtemelen sana gösterdiği tüm fotoğraflar, çocuğun galerisinde yer alan düzgün fotoğraflar. 0 4 Yorumla Aligmsy 1 yıl Seninle paylaşmıyor ise iki ihtimal var. 1-) ailesi çok tutucu ve senin bundan haberin yok. 2-) başka biri var Yorumla LiarsNavy23 1 yıl ailem var onlara gizleyemem diyor ama aynı durumdayım ben istese yapabilirim, baska biri olduğunu düsünmüyorum ama üzülmüyor da değilim Yorumla Aligmsy 1 yıl Bir şeyden şüphe ediyorsan genellikle şüphelerin doğrudur. İnsanlar içgüdülerine güvenmelidir. Konuyu buraya yazacak kadar bir şüpheye sahipsen, git bu konuyu onunla konuş. Yorumla LiarsNavy23 1 yıl tamamdır teşekkür ederim Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl bu kadar basit şeylerle ilişkiye karar vermek hata.. Dert arıyorsunuz galiba ayrılmaya.. Tadını çıkarın boşverin böyle şeyleri 0 3 Yorumla LiarsNavy23 1 yıl böyle bir sebebim yok, meraktan soruyorum Yorumla Cesurby 1 yıl Anladım ama yinede tavsiyem insanlardan kolay vazgeçmemek doğru olur.. Yorumla LiarsNavy23 1 yıl görüp görebileceğin en vazgeçemeyen vazgeçmeyen insanlardan biriyim, sadece gereksiz kafada kurabiliyorum teşekkür ederim yine de Yorumla
Wlahca Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sana mı fotoğraf göndermiyo? Bu sevmemekle alaksı yok kendini çirkin buluyodur 0 10 Yorumla LiarsNavy23 1 yıl yok ikimizin fotoğrafı mesela, yanlış sormuşum da Yorumla Wlahca 1 yıl Hımm peki kız falan takip ediyor mu Yorumla LiarsNavy23 1 yıl tabii ki Yorumla Wlahca 1 yıl Neden ki, onları çekmesini istemedin mi Yorumla LiarsNavy23 1 yıl askm kafam karıstı birbirimizi anlamadık galiba ahhahahaha Yorumla Wlahca 1 yıl Dur dur ben kendimi iyi ifade edemedim sjsjsj takip ettiği kızları çıkarmasını istemedin mi demek istedim Yorumla LiarsNavy23 1 yıl ha ara ara yaptım da hepsini yapamam canım öyle aynı şekil ben de takip ediyorum sonuçta Yorumla Wlahca 1 yıl Anladım. Yedeklerinde var biri diye fotoğrafınızı paylaşmıyor. Başka bi sebep aklıma gelmiyor Yorumla LiarsNavy23 1 yıl üzdün biraz :( Yorumla Wlahca 1 yıl Geçen gün duydum öyle bi erkek kankasına öyle diyodu - kanka sevgilimin olduğunu belli etmiyorum başka kızlarla konuşabileyim diye söylemişti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yoo, şahsen ayda yılda bir fotoğraf çekiyoruz zaten. Muhtemelen sana gösterdiği tüm fotoğraflar, çocuğun galerisinde yer alan düzgün fotoğraflar.
Seninle paylaşmıyor ise iki ihtimal var. 1-) ailesi çok tutucu ve senin bundan haberin yok. 2-) başka biri var
ailem var onlara gizleyemem diyor ama aynı durumdayım ben istese yapabilirim, baska biri olduğunu düsünmüyorum ama üzülmüyor da değilim
Bir şeyden şüphe ediyorsan genellikle şüphelerin doğrudur. İnsanlar içgüdülerine güvenmelidir. Konuyu buraya yazacak kadar bir şüpheye sahipsen, git bu konuyu onunla konuş.
tamamdır teşekkür ederim
bu kadar basit şeylerle ilişkiye karar vermek hata.. Dert arıyorsunuz galiba ayrılmaya.. Tadını çıkarın boşverin böyle şeyleri
böyle bir sebebim yok, meraktan soruyorum
Anladım ama yinede tavsiyem insanlardan kolay vazgeçmemek doğru olur..
görüp görebileceğin en vazgeçemeyen vazgeçmeyen insanlardan biriyim, sadece gereksiz kafada kurabiliyorum teşekkür ederim yine de
Sana mı fotoğraf göndermiyo? Bu sevmemekle alaksı yok kendini çirkin buluyodur
yok ikimizin fotoğrafı mesela, yanlış sormuşum da
Hımm peki kız falan takip ediyor mu
tabii ki
Neden ki, onları çekmesini istemedin mi
askm kafam karıstı birbirimizi anlamadık galiba ahhahahaha
Dur dur ben kendimi iyi ifade edemedim sjsjsj takip ettiği kızları çıkarmasını istemedin mi demek istedim
ha ara ara yaptım da hepsini yapamam canım öyle aynı şekil ben de takip ediyorum sonuçta
Anladım. Yedeklerinde var biri diye fotoğrafınızı paylaşmıyor. Başka bi sebep aklıma gelmiyor
üzdün biraz :(
Geçen gün duydum öyle bi erkek kankasına öyle diyodu - kanka sevgilimin olduğunu belli etmiyorum başka kızlarla konuşabileyim diye söylemişti
Olabilir mi yok ya
Sen dersin.