İnternet & Teknoloji Bir kopya cekme ananız var mı nasıldı? HACKSOZ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her türlü kopya cektim 1 kez olsun bile yakalanmadım :D Güncellemeler1 yıl Anınız olacak ananız yazmısım kajdkskdkdof Bir kopya cekme ananız var mı nasıldı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. telefondan çektim. 0 1 Yorumla HACKSOZ 1 yıl Telefonla girmek icin sınava cesaret ister ama he yakalanırsan hem disiplin hem 0 bende girdim sonuc basarılı.
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 521 cevap paylaştı. Büyük kursun kalemler vardi bunun icini matkap ile oyar icine kopya yerlestirirdik ustunde silgi vardi silgiyi cikarir oradan kopya kağıdıni alirdikSonra kizlar bacaklarina yazar onlara bakardik 0 2 Yorumla HACKSOZ 1 yıl Sizin zamanınızda kopya kaliteli cekiliyormus :D Yorumla CaptainVenture 1 yıl Yaratıcı idik 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yksde geometriyi ful çaprazımdaki kızdan baktım kız sınav baslamadan kalemi arkalı önlü açıyordu bu biseyler biliyor galiba diye düşündüm dogru düsümmüsüm hepsi dogruydu soruların 0 1 Yorumla HACKSOZ 1 yıl Sende az uyanık degilsin he ben yksde paragraf sorularıyla kıpkırmızı iken sen getir götürünü yapıyormussun kopyanın kajdjdjdkfo Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bende hiç yakalanmiyorum :d 0 1 Yorumla HACKSOZ 1 yıl Nasıl cekersin kopyayı genelde ve nasıl yakalanmadın benim gibi Yorumla
Arc-en-cieel Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl İlk ve son du 1 1 Yorumla HACKSOZ 1 yıl Nasıl cektin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
telefondan çektim.
Telefonla girmek icin sınava cesaret ister ama he yakalanırsan hem disiplin hem 0 bende girdim sonuc basarılı.
Büyük kursun kalemler vardi bunun icini matkap ile oyar icine kopya yerlestirirdik ustunde silgi vardi silgiyi cikarir oradan kopya kağıdıni alirdik
Sonra kizlar bacaklarina yazar onlara bakardik
Sizin zamanınızda kopya kaliteli cekiliyormus :D
Yaratıcı idik 😂😂
yksde geometriyi ful çaprazımdaki kızdan baktım kız sınav baslamadan kalemi arkalı önlü açıyordu bu biseyler biliyor galiba diye düşündüm dogru düsümmüsüm hepsi dogruydu soruların
Sende az uyanık degilsin he ben yksde paragraf sorularıyla kıpkırmızı iken sen getir götürünü yapıyormussun kopyanın kajdjdjdkfo
Bende hiç yakalanmiyorum :d
Nasıl cekersin kopyayı genelde ve nasıl yakalanmadın benim gibi
Yok.
Yok.
İlk ve son du
Nasıl cektin