Güncellemeler
1 yıl
Yaa ciddimisnz o kadar kötümüüüğğğğğ
Güncellemeler
1 yıl
Tek sevmediğim değil Rahatsızlık verenler için de yazmıştım hani biyografi çok afedersinz bok gibiyse başka ne yazılabilir?
İNSTGRAM BİYOGRAFİME
" Takip isteği göndermeden önce karakterinizi donanımınızı ve ruhsal derinliğinizi değerlendiriniz" yazdm.
(Sevmediğim bazı insanlar varda yolları bana düşmesinden die ön uyarma gibi bişe)
Sizce Saçmamı dır?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Saçma değil ama anlayacak kapasitede olan çok az var
Bende saçma bulmadım saçma sapan insanlar istek atmalarını istemem onun için yazdım ama cidden kötümü o kadar ya
Yani biraz daha kısa ve güzel şeyler yazılabilir
Misal:
Yani hem saçma canım insanlar istek atıp rahatsız etmesin hemde daha iyi bişi olsun derseniz ne yazabilirim çünkü gerçekten rahatsız ediliyorum tahammül kalmadı
Saçma bence bişeylerden rahatsız olduğunu karın ağrın olduğunu belli etmişsin
Ergenliğe yeni girmiş ortaokullu tribi kadar boş ve saçma
Daha kısa ve öz şeyler yazılabilir bence
Nası misal verirmisn?
Hobi. ve kişiler bilgilerden edebiyattan başka rahatsızlık duyduğunuz sizi Rahatsız eden insanlar sizin yolunuza düşmesin die başka ne yazılabilir?
Ergence duruyor. Daha kisa bir seyler yaz
Yazarken hiç utanmadın mi 😃
Nalaka anlamadım açık olursan bende bileyim silerim belki
Kroca olmus
Onun farkındayım saçma sapan rahatsızlık veren insanlara için yazdım tahammül kalmadı die zaten de böyle ne biçim biyografi ya denicek kadarsa başka ne yazılabilir?
Mesaj kutunu kapat?
Denemişimki olmamış değilmi
Nasıl rahatsız ediyorlar ki
Fake hesap açıp üst üste 10 kere istek atarlar
Kim olduklarında bilirisn hani sevmediğin insanlar artık ne yapabilirsin kullanıcı adımıda kaç kez değiştirdim
o yüzden eğer çok kabaysa nasıl bir şey yazabilirm yardımcı olurmuusn 3 kişi anlamını sorduda yanlış anlaşılmim
Ne yazarsan yaz yine rahatsız ederler bir süre dondur instayı veya görmezden gel
Bide bunu denerim teşekkürler
Bol şanslar
Offf agir kezban
Kezbanlıkla nalakası var çok merak ettimşuan
Böyle profil yazilari gördüğümde kosarak uzaklasirim ben
Anldm oky uzaklaş ozmn
Şu kelimeleri kisaltip yazman ve tavrın doğruluyor kezbanliginibsgjajshs
Ergence
Şanstan ne
İğrenç