Güncellemeler
1 yıl
Markete verseymisim onlarında başı yanicakmis patladı sanırım sesler duyuldu çöp kovasinda
Çöp kovasinda kediler ve toprak var :( bir şey olursa marketler alirmi bilemedim bayaga sisikti telefon bataryası çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çöpe atmaktan başka bir çagren var mı peki çöp toplayan abiler geldi mı verebilirsın boyle bır durum var onlar yardımcı olur diye düşünüyorum
Ne zaman gelirler bilmiyorumki
Çöpte tehlikeli çünkğ6allah korusun patlarsa yangınada sebebiyet verebilirsın bır arastır istersen oyle uzaklastır evden o zaman
Çöpe çoktan attim
Allah ıyılıgını versin 😂
:( vicdanım rahat değil markete versem oradasi patlar evde dursa evde patlar keşke başından aşırı sismeden verseydim 1 günde gonderirlerdi sanirim
Evet keşke öyle yapsaydın maalesef için rahat olsun belkide bişey olmaz kötü düşünme
Birde öyle düşüneyim
İyi düşün iyi olsun hayırlı akşamlar dilerim
Hayırlı aksamlar
Sesler geldi 3 4 kez patlama annem bana sordu ne oldu diye batarya olmasın dedim
Belediyelerin açıkta pil toplama kutuları vsr ona st
Bizim ilçede maalesef yok onun için merkez ilçeye gitmem lazim ki ozamana kadar zaten otobüste sıcağından patlar
Çopte sıcaktan patlayabilir
Patladı sanırım
Kediler dovusmus olabilirmi
bence çöp kovası uygun değil
Evet uygun değil farkındayım içimde rahat değil ama açık havada atık kutusu yoktu maalesef
eğer mümkünse çöp kutusundan çıkarıp geri dönüşüm merkezlerine sahip bir markete teslim edin
Markete etseymisim bile onlarida yakarmisim