İnternet & Teknoloji Videoda yüz düzenleme için en iyi program? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Başka şeyler yazmayın lütfen, engelleneceksiniz.Sadece lazım. Videoda yüz düzenleme için en iyi program? Cevapla En İyi Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. B612 veya Instagram efektleri tercih edilebilir 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. After Effects'te Face Tools diye bir eklenti ile yapabilirsin ama paralı o eklenti. Belki yapay zeka ile de yapılıyordur ama şahsen hiç denemedim yüz değiştirmeyi 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Engelleyecek misin diye merak ettim =) 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 😅 Yorumla Soran 1 yıl Napıyim, boş boş şeyler yazıyolar diye böyle dedim ben de, belki yazmazlar diye Yorumla 34Constantine 1 yıl Ahahaha :D Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Meitu var bak istersen kuzenimde görmüştüm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
B612 veya Instagram efektleri tercih edilebilir
After Effects'te Face Tools diye bir eklenti ile yapabilirsin ama paralı o eklenti. Belki yapay zeka ile de yapılıyordur ama şahsen hiç denemedim yüz değiştirmeyi
Engelleyecek misin diye merak ettim =)
😅
Napıyim, boş boş şeyler yazıyolar diye böyle dedim ben de, belki yazmazlar diye
Ahahaha :D
Meitu var bak istersen kuzenimde görmüştüm