Güncellemeler
1 yıl
Sorum ultra maanyak süper soru seçilmiş 🤗
Güncellemeler
1 yıl
Adım M harfi ile başlıyor. Bir günaşığı tarlasından video paylaşmış. Günışığının M harfi şeklinde çekirdeklerini çıkarmış. Bir araba paylaşmış. Üstünde M harfi şeklinde kırmızı beyaz güller olan. bana sinyal vermeye çalışan biri mi diye şüphelenmeye başladım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
böyle düşünürüm.
Adım M harfi ile başlıyor. Bir günaşığı tarlasından video paylaşmış. Günışığının M harfi şeklinde çekirdeklerini çıkarmış. Bir araba paylaşmış. Üstünde M harfi şeklinde kırmızı beyaz güller olan. bana sinyal vermeye çalışan biri mi diye şüphelenmeye başladım
Önceden tanıdığım şu an görüşmediğim biri merak ettiği için açmış olabilir ya da direkt benimle tanışmak için açmış olabilir ya da şu anda benimle ciddi düşünen biri güvenilir miyim diye beni deniyor olabilir diye düşünürüm 😊
Adım M harfi ile başlıyor. Bir günaşığı tarlasından video paylaşmış. Günışığının M harfi şeklinde çekirdeklerini çıkarmış. Bir araba paylaşmış. Üstünde M harfi şeklinde kırmızı beyaz güller olan. Kesinlikle bana sinyal vermeye çalışan biri bence.
Bana kalirsa hesabi engelle 😁 sapığın da varmış korktum biraz. Yüzü olan kendi hesabıyla gelir böyle saçma şeylere girişmez sil gitsin 😊
Engelledim zaten , ben de korktum
Birisi deniyor diye düşünebilirim
biri işlrtmeye gelmiş s2kimi yesin derim
Öyle mi dersin
Aha benim düşmanlar gelmiş
Senden Hoşlanan biri falan büyük ihtimalle
Keşke orijinal haliyle gelse , bu biraz ürkütücü
Ürkme ya nolucak
Geçen sene saplantılı biri vardı oysa çok korkunç çünkü
Doğru bak o ise sıkıntı eğer devam ederse kim olduğunu öğrenirsen saplantılı ise şikayet et
Saplantılı , önümde boğazını kesmeye kalktı , kollarına adımı filan kazıdı öyle manyak, hastahanede filan yattı
Muhabbet
Ne muhabbeti
Her türlü bence
Ne her türlü? Bana kendini göstermeye çalışıyor demi
Tezgah lan buu
Bana da öyle geldi
Yazar sana o
Ne oldu biliyor musunuz? Adım M harfi ile başlıyor. Bir günaşığı tarlasından video paylaşmış. Günışığının M harfi şeklinde çekirdeklerini çıkarmış. Bir araba paylaşmış. Üstünde M harfi şeklinde kırmızı beyaz güller olan. bana sinyal vermeye çalışan biri mi diye şüphelenmeye başladım
Garip
Bence de garip ve Adım M harfi ile başlıyor. Bir günaşığı tarlasından video paylaşmış. Günışığının M harfi şeklinde çekirdeklerini çıkarmış. Bir araba paylaşmış. Üstünde M harfi şeklinde kırmızı beyaz güller olan. bana sinyal vermeye çalışan biri mi diye şüphelenmeye başladım