İnternet & Teknoloji 2 gündür gelen mesaj dolandırıcı sanırım? cjjdhehdudh Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar linke tıklamadım ama böyle mesaj geliyor çok alışveriş yapan birisiyim sizde öyleyseniz dikkat edin 2 gündür gelen mesaj dolandırıcı sanırım? Cevapla Alışveriş Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merhabalar, sanırım kısmı fazla yazılmış. Kesin dolandırıcı. Bana da geliyor bundan 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Evet Tiklama kesinlikle 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bu taksiler çok dolandırıyorlar, taksimetre açtırın. 0 0 Yorumla
Ömerbeybey Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Dolandırıcı olma ihtimali yüksek linke tıklama ve bilgilerini asla paylaşma 0 0 Yorumla
adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 354 cevap paylaştı. Ay bana da geldi tıklama dolandırıcı 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 534 cevap paylaştı. Tiklama kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhabalar, sanırım kısmı fazla yazılmış. Kesin dolandırıcı. Bana da geliyor bundan
Evet Tiklama kesinlikle
Bu taksiler çok dolandırıyorlar, taksimetre açtırın.
Dolandırıcı olma ihtimali yüksek linke tıklama ve bilgilerini asla paylaşma
Ay bana da geldi tıklama dolandırıcı
Kuzenime de aynı meşaj gelmişti
dolandırıcı
Tiklama kesinlikle