İnternet & Teknoloji Merhaba ben bir telefonu sıfırlayacak birini arıyorum? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yardımcı olun lütfen. Bu telefonun sıfırlanması lazım. Telefon yurtdışında ve yapabilecek biri olursa yaparsa para verilecek Merhaba ben bir telefonu sıfırlayacak birini arıyorum? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ayarlardan yapabilirsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Telefon benim değil. Birinin telefonu Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Geç onu o zaman Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Komple mi silinecek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Komple Yorumla Blackflights 1 yıl Hangi marka model Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl olacak bari söylede Yorumla
Queen_Shine Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl E bu kolay iş ayarları git yap işte 0 3 Yorumla Queen_Shine 1 yıl Eğer iPhone ise find my iPhone'un üzerinden yapabiliyorsun Yorumla Queen_Shine 1 yıl Android Google üzerinden Yorumla meriç_diyorki 1 yıl Sen çok zekisin galiba onlar icin hesabın bilgilerinin de bilmesi gerekiyor kafasına göre giremez öyle Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kolay iş bu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yurtdışındaki bir tel içinde geçerli mi kolay iş Yorumla
Neskahvelota Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Yapayim 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Ciddi misin Yorumla Neskahvelota 1 yıl Evrt Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten yapar mısın? Yorumla Neskahvelota 1 yıl Ciddiyim baait Yorumla Neskahvelota 1 yıl Basit Yorumla Soran 1 yıl Yap iban gönder anında 5 bin tl sana. ya da isim soyisim western union la göndericem Yorumla Neskahvelota 1 yıl tamam yapicam diyorum Yorumla Soran 1 yıl Aaaa sen ciddisin Yorumla Neskahvelota 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl 0033769760386 bu benim numaram whatsapp üzerinden yazabilirsin Yorumla Neskahvelota 1 yıl İstek at bana buran yazim Yorumla
boskonusma11 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Nasil sifirlayacak 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İçindeki resim video silindiyse nasıl yaparsa yaptın Yorumla boskonusma11 1 yıl Uzaktaki bir telefonu mu yani anlamadım elindeki telefonu sende sifirlarsin Yorumla Soran 1 yıl Uzaktaki bir telefonu Yorumla boskonusma11 1 yıl Bunu yapan musterisi oldugun bilişim uzmanları var ama çok yüksek ücretleri var. bazen çalışıyoruz onlarla istersen ayarlayabilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ayarlardan yapabilirsin
Telefon benim değil. Birinin telefonu
Geç onu o zaman
Kendin sıfırla
Komple mi silinecek
Komple
Hangi marka model
Olur
Nasıl olacak bari söylede
E bu kolay iş ayarları git yap işte
Eğer iPhone ise find my iPhone'un üzerinden yapabiliyorsun
Android Google üzerinden
Sen çok zekisin galiba onlar icin hesabın bilgilerinin de bilmesi gerekiyor kafasına göre giremez öyle
Kolay iş bu
Yurtdışındaki bir tel içinde geçerli mi kolay iş
Yapayim
Ciddi misin
Evrt
Gerçekten yapar mısın?
Ciddiyim baait
Basit
Yap iban gönder anında 5 bin tl sana. ya da isim soyisim western union la göndericem
tamam yapicam diyorum
Aaaa sen ciddisin
Evet
0033769760386 bu benim numaram whatsapp üzerinden yazabilirsin
İstek at bana buran yazim
Nasil sifirlayacak
İçindeki resim video silindiyse nasıl yaparsa yaptın
Uzaktaki bir telefonu mu yani anlamadım elindeki telefonu sende sifirlarsin
Uzaktaki bir telefonu
Bunu yapan musterisi oldugun bilişim uzmanları var ama çok yüksek ücretleri var. bazen çalışıyoruz onlarla istersen ayarlayabilirim
Marka model?
Yardımcı olabilirim