İnternet & Teknoloji Partnerinizin takipçisi ne kadar olmalı? NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 100 civarı veya aşağısı 200-300 300-500 500+ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Partnerinizin takipçisi ne kadar olmalı? Cevapla Partner Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merve_005 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Benim instada 13bin takipçim var sevgilimde var ama sevgilimin Instagram hesabı yok🙃 1 1 Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Ben öylelerini güvenilmez buluyorum Yorumla
hicdeyingecin Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Takılmam takipcisine belki takip ettiklerine bakarım. 1 7 Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Bir kesim çok az takipçi görünce bu ne be eziktir bu kesin diyorlar 😂. Senin görüşün ne bu konuda Yorumla hicdeyingecin 1 yıl Yok ya bende de az takipçi var ama akraba isteği kabul etmiyorum ondan yoksa bendeki çevre aşiretler de yok😅😅 Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Bende de bir kaç tane akraba var ama napalım ya ayıp olmasın diye kabul ediyorum inan Yorumla hicdeyingecin 1 yıl Bende aynı işte sadece kuzenler Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl İnan oradan bir kişinin bile ekli olması yetiyor, o hesaptan bakıyorlardır 😂 Yorumla hicdeyingecin 1 yıl Hahshshsh harbi ama ekli olanlar güvendiğim kişiler göstermezler yani Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Orasını bilemezsin 😂 Yorumla
pozitifffdusuncee Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Takip ettiğiyle aynı olmalı oda zaten sadece tanıdıklar olurr 1 5 Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Yabancılar varsa Yorumla pozitifffdusuncee 1 yıl Olmaz baba Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Senin hepsi tanıdık mı Yorumla pozitifffdusuncee 1 yıl Evet. Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl O zaman olur Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Olmamalı 1 5 Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Hiç mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana kalmış bir şey kral Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Evet senin tercihin bu olabilir ama acaba karşı taraf buna uyabilecek mi, sanmıyorum çok zor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyabailir de uymaya bilirde hayırlısı olsun Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Amin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim instada 13bin takipçim var sevgilimde var ama sevgilimin Instagram hesabı yok🙃
Ben öylelerini güvenilmez buluyorum
Takılmam takipcisine belki takip ettiklerine bakarım.
Bir kesim çok az takipçi görünce bu ne be eziktir bu kesin diyorlar 😂. Senin görüşün ne bu konuda
Yok ya bende de az takipçi var ama akraba isteği kabul etmiyorum ondan yoksa bendeki çevre aşiretler de yok😅😅
Bende de bir kaç tane akraba var ama napalım ya ayıp olmasın diye kabul ediyorum inan
Bende aynı işte sadece kuzenler
İnan oradan bir kişinin bile ekli olması yetiyor, o hesaptan bakıyorlardır 😂
Hahshshsh harbi ama ekli olanlar güvendiğim kişiler göstermezler yani
Orasını bilemezsin 😂
Takip ettiğiyle aynı olmalı oda zaten sadece tanıdıklar olurr
Yabancılar varsa
Olmaz baba
Senin hepsi tanıdık mı
Evet.
O zaman olur
Olmamalı
Hiç mi
Sana kalmış bir şey kral
Evet senin tercihin bu olabilir ama acaba karşı taraf buna uyabilecek mi, sanmıyorum çok zor
Uyabailir de uymaya bilirde hayırlısı olsun
Amin