İnternet & Teknoloji Her yazdığınız kişiye flört gözüyle mi bakarsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bana gülenle evlilik hayali bile kurarım (!) 😂 Güncellemeler1 yıl Sorunu anlamayanlar var ; Karşı taraf değil siz yazınca diyorum hangi amaçla yazıyorsunuz diyorum flört amacı ile mi arkadaş amacı ile mi? Her yazdığınız kişiye flört gözüyle mi bakarsınız? Cevapla Flört Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben yazıyosam potansiyel eş adayıdır. O yazıyosa sapıktır sjdkakdkkf 1 0 Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% 1 yıl Biz bu ilişkiyi yürütemiyoruz. Çok yorulduk. Ayrılalım. 0 0 Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çoğu başka şeylerin peşinde amacini anlamaya çalışırdım 0 0 Yorumla
Deniz_mavisi_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% 1 yıl Yok hayır her yazan kişiye flört gözüyle bakılmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben genelde nikah tarihi alırken yazıyorumm geri dönerse tarihi alıyorum 🤣 0 0 Yorumla
33ugly Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl Arkadaş amaçlı atarım mesajı flört amaçlı mesaj atmak için tanışmak lazım sohbet etmek lazım karşı cinsten bir hareket tepki gelmesi lazım 0 0 Yorumla
dürüst06man Takip Et Xper 3 Yaş: 34 1 yıl Yok artık öyle olmuş olsa, herkes 7 kocalı hürmüz olur. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Özel olmayan Kimseyle yazışmıyorum. 0 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Benim saflık 1 3 Yorumla rromantikkk 1 yıl Sen hiç saf durmuyorsun ama 😂 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Cok konuşma Yorumla rromantikkk 1 yıl Niye atar yaptın be kotu birsey demedim zeki birisine benziyorsun öyle saf gibi dolandiramazlar seni çok asabisin Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 527 cevap paylaştı. Mutluluklar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Haha Yorumla CaptainVenture 1 yıl Davetiye bastirrsanz yolla bi zahmet 😂 Yorumla CaptainVenture 1 yıl Neyse soruya cvb vereym arkadaşca sohbet muhabbet Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 795 cevap paylaştı. HayırİE 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Balık burcumusun? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genelde en hayalci burç balıktır o yüzden sormak istedim )) Yorumla
rromantikkk Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl O zaman 😂😂😂😂😂😂 0 1 Yorumla rromantikkk 1 yıl Hayir her yazdığıma flört gözüyle bakmam ama anlaşırsak neden olmasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben yazıyosam potansiyel eş adayıdır. O yazıyosa sapıktır sjdkakdkkf
Biz bu ilişkiyi yürütemiyoruz. Çok yorulduk. Ayrılalım.
Çoğu başka şeylerin peşinde amacini anlamaya çalışırdım
Yok hayır her yazan kişiye flört gözüyle bakılmaz
Ben genelde nikah tarihi alırken yazıyorumm geri dönerse tarihi alıyorum 🤣
Arkadaş amaçlı atarım mesajı flört amaçlı mesaj atmak için tanışmak lazım sohbet etmek lazım karşı cinsten bir hareket tepki gelmesi lazım
Yok artık öyle olmuş olsa, herkes 7 kocalı hürmüz olur.
Hayır sevgilim var kafamı kırar 😅
Flort etmeyeceksek neden yazalim 😅
Özel olmayan Kimseyle yazışmıyorum.
Genelde öyle jdhshshh
Benim saflık
Sen hiç saf durmuyorsun ama 😂
Cok konuşma
Niye atar yaptın be kotu birsey demedim zeki birisine benziyorsun öyle saf gibi dolandiramazlar seni çok asabisin
Mutluluklar
Haha
Davetiye bastirrsanz yolla bi zahmet 😂
Neyse soruya cvb vereym arkadaşca sohbet muhabbet
Hayır bakmam.
Hayır bakmıyorum
HayırİE
Yoo bakmam
Çok saçma
Hayır asla
Yoo.
😂😂😂😂
Yok hayır
Balık burcumusun?
Hayır
Genelde en hayalci burç balıktır o yüzden sormak istedim ))
İnsan beyni klasik..
Allahalla😅
O zaman 😂😂😂😂😂😂
Hayir her yazdığıma flört gözüyle bakmam ama anlaşırsak neden olmasın