AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üzülüyorum evet. Bu sene de mezuna kalacağım 🥲
Yaştan gidiyor ben kalmıcamm daha benimde. Yaşım 20
Ne ki hedefin
ben 18 im ama geç kaldığımı düşünüyorum. Hedefim yok tek amacım ailem₺en uzaklaşmak
Pişman olacaksın üniversiteden meezun olup A101 den iş arayınca. Bende senin kafadaydım
Başka çarem yok ki geriye intiha dan başka çarem kalmıyor zaten muhtemelen okuyamayıp bahsettiğim şeyi yapıcam
O dönemlerden bende geçtim. Ailem şehir dışına gönderemem dedi iyi bir Anadolu lisesinden mezunum ben tek derdim yaşadıpıl şehirden df olup gitmekti. şu an yaşım 20. Kapı kapı iş arayıp asgari ücret teklif edince anlaadım gerçekleri beni dinle bak ablan olarak uyarıyorum. Otur adam akıllı çalış öyle git aile evinden
Atanamazsan aile evinde yersin kafayı. Ben evde bekliyorum ölmek için dua ediyorum okul yokken çok çok zor evde beklemek
Aynı bende hissediyorum
Matematik ya da mastürbasyon öğretmenliği mezunu musun
Sana burdan bı çakarım cakarken yer mastürbasyon yapar it
Ne bu cevap iyi missin sen
Ohaaa
Yemin ederim otomotik cevap şok oldum matematik öğretmenliği yazmıştım pardon
Sorun yok matematik bölümü mezunuyum ben
Yani lise matematik öğretmeni
Bende yazmayı düşünüyorum da sence matematik mi yazayım özel üniversite de hemşirelik mi? Sıralamam iyi değil ilköğretim matematik öğretmenliği istiyordum tutmayacak ailem göndermek istemiyor atanamayacaksın deyip
Özel üniversite de hemşirelik dicem sıralamam kötü gönderin demeye çekiniyorum. Matematik fizik bunlara ikna edip atanmayıp haklı da çıkartmak istemiyorum onları. Ne yapayım sence? En kötü 2 yılık sağlık. 2 sene evde bekleyip sağlığımı bozmuşum atanmayıp bunları yine yaşamak istemiyorum
Özele gitmeni tavsiye etmem çok masraflı ve ben ebelik (özel ) kazandım aylık hepsi o zmnlar 4.5 bindi her türlü masraf ve o zmnlar babam 2.5 bin aliyordu yani gidemedim inan bana tahmin etmeyeceğin masraflar çıkıyor en sonunda 2 sene bekleyip en son çare matematik bölümünde gördüm ama ozellerde tam burslu tutuyorsa hemşirelik lakin öğretmenligi pek tavsiye etmiyorum atamalar durdu ve bu bölüm çok zor
Sende benim gibi evde beklemişsiin anlaarsın beni. Yazacak bir şey kalmıyor ki geriye ama. Ailemin durumu fena değil. Kendim dde part time çalışırım okurken.
İşte atamalar zormuş özelde hemşirelik buldum tek çözüm yüzde 50 burslu. Artık çalışıp ödeyeceğim bir şekilde üniversite bence önemli değil sağlıkta önemli mi? Kpss önemli bence
Bence özele gitme canım çalışarak da okursan dönemini uzatirsin bence tavsiye etmiyorum bir an evvel mezun ol en azından atan
Ne yazayım peki
Ebelik yazabilirsin atamaları da düşük ve çok alım var gideceksen ona git ya da tıbbı sekreter ya da dokümünasyon
Hemşirelik kpss ile alıyor ve yüksek puanları
Devlet te ebelikte tutturamadım maalesef. Ayt ye aşırı geç başlaadım bir dahaa da girmemek isstemiyorum
Teşekkür ederim
O zmn tıbbı sekreterliğe bak
evet
Turkiyede değilim ama izleyip üzülmem