hayatının hangi bölümündesin bilmiyorum adını yüzünü bilmiyorum ama iyi olmanı kendi ayaklarının üzerinde durmanı güçlü bir kadın olmanı ve hiç kimsenin oyuncağı olmayı kabul etmemeni istiyorum kendine değer ver lütfen
kadınlarda nefsinde baskın gelen şey beğeilme arzusudur sen kendini beğenip seversen tatmin olursun başkasına ihtiyaç duymazsın doğru kişiye kadar sakla kendini saklarsan hazinesindir saklamazsan elden ele gezen bir sabun parçası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
durumunu görmesi için numaranın onda olması gerekiyor yani evet kayıtlı
Anladım teşekkürler
numaranı silmemiş ne mutlu sana :)
Yok silmiş
ozaman sil ve hayatına devam et bu dediğimi yaparsan geri gelir ha yok peşinden koşucam diyorsan sürünürsün geride kalmaz süründüğünle kalırsın
Ya biz küçük bi ilçede yaşıyoruz hep peşimde dolanıyor
Devamlı bakıyormuş arkadaşım öyle dedi
Ama istemedi beni
Ayrıca bunları yaparken sevgiliside var yani
oyun oynuyor oyuncak olmak istemezsin bence
İstemem ama nie oyun oynasın
A101 e alışveriş yapamaya giriyorum diş macunu almaya geliyor
canı sıkılmıştır sevgilisinden sıkılmıştır narsisttir ve daha bir sürü sebep
Biraz mal
biraz değil mal
1 haftalık sevgilisi
yani affedersin ama canım uzak durman için daha ne olmasını istiyorsun
Affedilecek bişey yok aslında aramızda pek bişey olmadı zaten
En son yazdığımda cevap bile vermedi
Ondan sonra hiç yazmadım zaten
engelle ve hayatına devam et gelse bile konuşma yazma tamam mı bu tip insanlardan uzak durmak gerek
bana söz ver kendini sevicek kendine değer vericeksin başka kimseye ihtiyaç duymıcaksın bu tür oyunlara gelmiceksin anlaştık mı
Yok zaten yazsa bu sefer ben cevap vermem
Ama insan bazen niye diyor
Hani tipimi beğenmedimi acaba falan
Anlaştık
niye demen için yapıyor zaten
Öyle bi insan değil
Onun hayatında bi yerim yok olsam ne olur olmasam ne olur
hayatının hangi bölümündesin bilmiyorum adını yüzünü bilmiyorum ama iyi olmanı kendi ayaklarının üzerinde durmanı güçlü bir kadın olmanı ve hiç kimsenin oyuncağı olmayı kabul etmemeni istiyorum kendine değer ver lütfen
Doğruyu söylemek gerekirse hiç değer vermiyorum
Hatta son günlerde bunun aşk değilde sadece tanındık ve yakışıklı biri olduğu için Beni beğenmesini istiyorum
bu soruyu sormandan ve cevaplarından belli oluyor bu yüzden sürekli vurguladım ya kendine değer ver kendini sev kendine yetebil diye
O beğenirse hani güzel biriyimdir
kadınlarda nefsinde baskın gelen şey beğeilme arzusudur sen kendini beğenip seversen tatmin olursun başkasına ihtiyaç duymazsın doğru kişiye kadar sakla kendini saklarsan hazinesindir saklamazsan elden ele gezen bir sabun parçası
o kim ki senin güzelliğini belirliyebilir saçmalama senin güzeliiğini sadece sen belirliyebilirsin
Ay yok zaten bu ilk
Sabun değilim yani
bu tür tuzaklara düşme sana güveniyorum
Düşmem
Anlaştık o zaman bir sorun olursa çekinmeden yazabilirsin muhabbetin için teşekkür ederim
Ne demek asıl ben teşekkür ederim
İYİMİSİN
Bende bilmiyorum sen
:) iyi ol