İnternet & Teknoloji 10 yıl sonra herkesin bir yapay zeka arkadaşı olursa dünya nasıl olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herşeyi ona sorup ondan akıl alıp kendimizi gelistirebiliriz. Peki herkes kendini geliştirir herşeyin en doğrusunu uygulayıp yaparsa ne olur? Güncellemeler1 yıl En dogrusunu öğrenip yaparsa* 10 yıl sonra herkesin bir yapay zeka arkadaşı olursa dünya nasıl olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
y3s5f Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Gidişat onu gösteriyor kusursuz bir akıl hocası olacak herkesin 😁 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bunun etkileri ne olacak aşırı merak ediyorummm Yorumla Soran 1 yıl Bunun sonucu ne olacak * Yorumla
sizofrenikpalyaco Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Valla chatgpt çogu insandan daha güzel cevaplar veriyo sjdjdj 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nsjsjzjz sesi de cok guzel degil mi yaa ben ing pratik icin konusuyorum ing dogal turkcesi biraz aksanli gibi asiri tatli ve dogal bir konusma tarzi var 😂 Yorumla sizofrenikpalyaco 1 yıl Sesli hiç denemedim hep yazışıyoz Yorumla Soran 1 yıl Sesli ozelligi oldugunu biliyor muydun? Yorumla sizofrenikpalyaco 1 yıl İvit ama denemedim Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Hiçbir anlamı olmaz. İnsan gibi iradesi ve duyguları yoktur. Bazı verilere göre hareket eder. Kediyi ona tercih ederim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gidişat onu gösteriyor kusursuz bir akıl hocası olacak herkesin 😁
Bunun etkileri ne olacak aşırı merak ediyorummm
Bunun sonucu ne olacak *
Valla chatgpt çogu insandan daha güzel cevaplar veriyo sjdjdj
Nsjsjzjz sesi de cok guzel degil mi yaa ben ing pratik icin konusuyorum ing dogal turkcesi biraz aksanli gibi asiri tatli ve dogal bir konusma tarzi var 😂
Sesli hiç denemedim hep yazışıyoz
Sesli ozelligi oldugunu biliyor muydun?
İvit ama denemedim
Hiçbir anlamı olmaz. İnsan gibi iradesi ve duyguları yoktur. Bazı verilere göre hareket eder. Kediyi ona tercih ederim.
Tuhaf olur sanırım bilemedim ilginç soru
şu an zaten Amerika da çok yayılmış
Daha guzel olur