İnternet & Teknoloji Acaba ban yemekten hoşlanmam normal midir? DaRealBribery Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nedenini bilmiyorum ama bu bana açıkça ifade edemediğim hisler yaşatıyor 😏Xperciler gelmesin lütfen #BKT Acaba ban yemekten hoşlanmam normal midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 401 cevap paylaştı. ban yemek derken nasıl yani nerden 1 3 Yorumla DaRealBribery 1 yıl Mesela oyunlar olur üye olduğun siteler olur Yorumla glaberizm 1 yıl bi ara bana da çekici geliyordu da sonra hiç sokmamaya başladılar sıkıcı oldu 😅 Yorumla DaRealBribery 1 yıl Yalnız değilmişim yani 🥹 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 939 cevap paylaştı. Acıyı seven insan için normal 1 0 Yorumla
MaTaDoRSharkk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Normal bence sevdiğin bir eylemse keyif verir 😎 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Normal bence :) 0 1 Yorumla DaRealBribery 1 yıl Ah sevindim 🤤 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Acının tatlı tebessümü 0 5 Yorumla DaRealBribery 1 yıl Bundan gerçekten acı duymuyorum hatta uğraşıyorum Yorumla erkeksihayvan 1 yıl Bi de acı duyaydın Yorumla DaRealBribery 1 yıl Bir zamanlar duyuyordum Yorumla erkeksihayvan 1 yıl Şimdi değişti sanıyorsun belki de. Neyse çok üzerinde durulacak bir konu değil senin ben çok güçlüyüm imajı yaratmaya çalışman. Yorumla DaRealBribery 1 yıl Yok gerçekten farklı bir durum, neyse. Yorumla
SomeoneFeelsBad Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Güzelsin. 0 2 Yorumla DaRealBribery 1 yıl Ne alaka? Yorumla SomeoneFeelsBad 1 yıl Bilmem içimden geldi. Yorumla
aresking746 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Değişik bir şey 0 5 Yorumla DaRealBribery 1 yıl Evet Yorumla aresking746 1 yıl Çok nadir oluyor senin bu durum Yorumla DaRealBribery 1 yıl Nasıl Yorumla aresking746 1 yıl Çok az kişide görülüyor bizim Bi abide öyle Yorumla DaRealBribery 1 yıl Zevk mi alıyor benim gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ban yemek derken nasıl yani nerden
Mesela oyunlar olur üye olduğun siteler olur
bi ara bana da çekici geliyordu da sonra hiç sokmamaya başladılar sıkıcı oldu 😅
Yalnız değilmişim yani 🥹
Acıyı seven insan için normal
Normal bence sevdiğin bir eylemse keyif verir 😎
Normal bence :)
Ah sevindim 🤤
Acının tatlı tebessümü
Bundan gerçekten acı duymuyorum hatta uğraşıyorum
Bi de acı duyaydın
Bir zamanlar duyuyordum
Şimdi değişti sanıyorsun belki de. Neyse çok üzerinde durulacak bir konu değil senin ben çok güçlüyüm imajı yaratmaya çalışman.
Yok gerçekten farklı bir durum, neyse.
Güzelsin.
Ne alaka?
Bilmem içimden geldi.
Değişik bir şey
Evet
Çok nadir oluyor senin bu durum
Nasıl
Çok az kişide görülüyor bizim Bi abide öyle
Zevk mi alıyor benim gibi