AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Eninde sonunda üzülecek
Haklısın o yüzden ayrılıcam hemen
Yani mantıklı olan bu
Ama işte nasıl bir giriş yapacağım nasıl bir ortam ayarlayıp öyle soyleyecegim bilmiyorum ki
Ben daha gencim evlilik düşünmüyorum seni umutlamdırmak istemiyorum ayrılalım de
Bitirdim..
Knk benim kalbim var bana deme böyle şeyler
Benimde kalbim var ama kırık
Engelledi mi
Yok numaralarımızı sildik o kadar helalleştik
✅ anladım
Evet çok teşekkür ederim yorumların için
👌👌🙃
İyi geceler 🌙🌸
Açık açık şöyle istemiyorum diye
Zamanında söyledim
Söyle istemedğini eninde sonunda olacak yani
Bitti
dürüst olun. kırılacak zaten yapacak bir şey yok.
Haklısın başka yolu yok gibi
Umut vermeseydn başta
Yok ben sadece sohbet ediyorduk falan bilmiyordum evlilik derecesinde düşüneceğini
O derecede oldgnu nerden bilion
Kendisi söylüyor
O zaman bn evlilik düşünmüyorum dıe soylemen lazm ki daha asla baglanmasn
Peki bunu söylemek için nasıl zemin hazırlarım konuya nerden nasıl girmeliyim olduğuğunca az üzülmesini isterim
Evlilikten falan konu acio mu
Evet bazen bi konuda tartışınca açıyor şimdi böyle oluyorsa evlilikte fakan diyor yani
E sende o zaman de.
Ülke ekonomisi evlenilck gbı değil zaten mülteci kampında oldu ülke çocuk da getrlmez en iyisi c evlenmemek
O zaman anladığım kadarıyla hemen bitirmek yerine aklısında olan evliliğin olmayacağını söylemek
Yani.
Çok teşekkür ederim:)
Direk söyle hislerini belirt
Dürüstl ol dürüst ol dürüst ol
Baştan evlilik düşünmediğini belirtmedin mi
Neden bukadar israr ediyor kız acaba
Bitirdim
Peki nasılsın
Bilmiyorum
Bence sende seviyorsun onu
Yani ben sadece sanaldan konuşup sohbet etmek yani sanaldan yaşamak istedim çünkü hem uzağız hem de evlilik Düşüneceğim biri değil ki kendisine söyledim zaten anlattım olmayacağını neden olmayacağını ki zaten o yüzden ondan ayrıldığımda uzatmadı anlayış gösterdi
daha da uzatmadan ayrıl
En doğrusu
Görüştünüz mü yüzyüze?
Aynısıı başıma geldiii ya
Hayır çok uzağız
Ne kadar uzaklıkta birebir aynı şeyleri yaşıyoruz
1000 km ortalama
Hangi şehirler ama mesela ben izmit o adanada
Bursa batman
Ya şu ghostla engelle diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba? Yazık kıza demek kü sana değer vermiş sevmiş senin hiç mi duygun yok peki?
Ghostla ne demek söyleyen var da anlamadım
Aniden ortadan kaybol yani engellemek gibi bişey.
Bitirdim..
Ne tepki verdi
Kararına saygı duyuyorum dedi ben olur sanmıştım dedi
Üzüldüm ya kıza aynı şeyleri bende yaşadım çünkü. Bizde uzağız ondan büyüğüm beş yaş. Oda geleceğimiz yok yaş farkımız var demişti zamanında ama beni silmiyorda ve beni sevdiğini söylemişti
Ben de aynısını dedim geleceğimiz yok dedim yani kim ne der nasıl yargılar nasıl bakar bilmiyorum ama genelleme yapmıyorum ama bazen insan sevdiği için bırakıyor yani diyorlar ya seviyorsan her şekilde katlanirsin razı gelirsin yaşarsın maalesef o sadece sözde kalıyor yapanlar da hayatın zorluğunu ağırlığını yükleniyor öyle yaşıyor ve bunun karşısına da belli ediyor karşısındakini de etkiliyorbazen sevdiğini düşündüğün için bırakırsın
Öyle evet. Siz erkekler için yaş farkı önemli mi? En azından sen netsin benim konuştuğum tip çok dengesiz
Yani yaş farkının önemli olduğunu düşünmüyorum benim için önemli değil sana mı söyledim yoksa diğer yorum yapanlara mı söyledin bilmiyorum ama yukarıda yaşı belirtmenin tek sebebi o yaşta birinin böyle hızlı bir şekilde aceleci bir şekilde evlilik düşünmesi normal mi diye düşündüm ondan belirttim yaşı yaştan ziyade kafaların uyuşması lazım yayoksa ilerlemiyor olgunluk varsa her iki tarafta da ya da her iki tarafta çocukça çocuk kafalıysa yani ilerliyor
Kafaların uyması da bazen işe yaramıyor ki. Sevgi de yaramıyor. Çaba önemli ya ilişkide. Sen sildin mi telini felan kızın?
Evet o da sildi
Peki kesin kafada bitiren erkek siler mi? Benimki silmiyor gerçi bizim aramızda ne olduğu belli değil ama
Seven erkek siler ya da silmez kısacası arafta bırakmaz
Seven erkrk ya da en azından kopamayacağını bilen erkek mi no silemez
Evet
Tabi her insan farklıdır
Uzak mesafede olmak siz erkekler için sorunmu baya?
Sanaldan olması evet ama tüm erkekler için değil unutma her ne kadar erkekler kadınlar bir cins olsa da her insan farklıdır
Siz cinsellik konuşuyo muydunuz
Hayır sanaldan cinsellik konuştuğum bir ilişki hiçbir zaman ciddi olmaz
Konuştuğun
Neden amaa
Bilmem öncesinde çok defa böyle oldu yaşadım hepsinin sonu da hüsran oldu ama bir kişiyle tek ciddi oldu onunla her yapıyorduk yani tabi rica etsem namazdan tut ta görüntülüde beraber duşa girmeye kadar
Ya bence olur bir de seviypsa o kişiyi işte. Neden olmasın ki her şey nasip kısmet ya
Aslında sorun ne biliyor musun cinselliği hayatın merkezi değil de hayatın bir parçası yapamamak da çoğu insan hayatın merkezine koyuyor cinselliği aslında hayatın bir parçası yapabilseler o zaman çok daha iyi olur
Ben sosyal olmayan biriyim yani çevrem yok sadece sanaldan takılırım ve çoğu kişiyle de konuşmuşumdur takılmışımdır hepsiyle de konuşmuşumdur cinsellik ama çoğu zaman konuştuğum günün ertesinde engelliyorlardı gidiyorlardı ya da soğuyorlardı ama dediğim gibi bir kişi de öyle olmadı onunla her şeyi yaptık ve en güzeli de oyduher şeyi yapıyorduk onunla sadece cinsellik açısından değil
E niye bitti onla o zaman üniv okuyor musun
Uzun hikaye şimdi onu burada anlatırsam fazlasıyla linç yerim zaten yedim yediğim kadar
Ya peki beni neden silmiyor ya da silemiyor sence uzaktayız yaş farkımız var demesine rağmen benle konuşurken eğleniyor vb
Bilmiyorum ki ben kendim konuşmadığım birinin numarasını tutmam yani silerim
Bizde mi var bi bQkluk millet mi var
Ciddi düşünmüyosan neden yazıyon lan
Yok yazmıyorum kaçgünde bir yazıyorum
Açık açık yaz istemediğini , 🥱
Yok böyle birşeyi mesajda söylemem görüntülü aradım söyledim
Ciddi düşünmüyorum de direk
Öyle demiştim zaten ama direk ayrılıcam şimdi
soğuk yap
Çok az yazıyorum zaten
Güzelce ayrıl
Haklısın ama işte ağlıyor deneyelim diyor
Kız yamanacak birini arıyor
Nasıl yani
Vardır onun bir poku
Hmm
Aynen salla bende çok konuştum öyle
Ee belirt kanka. Maşallah abla da hızlıymış. 🙂
Ya belirtmekten ötesini yaptım ben söyledim kendisine ama işte Ağladığı çok yapıcı davrandı deneyelim tamam dedim umut vermedim zaten zaten çok sık da yazmıyorum aramıyorum ama bugün konuştuğumuzda yine konuyu açtı evlilik falan bilmiyorum ne yapacağım üzülmesini de istemiyorum
Ayrıl
Nasıl ama bugüne kadar hep terk edilen ben oldum üzmek istemiyorum ki
Ee bilmiyorum.
Peki kısaca nasıl terk edilir
Hoşlandığım var de
Sanki biraz ağır olur gibi ama teşekkür ederim tavsiyelerin için
Cinsellik konus otobandık senden uzaklaşır
Seni istemiyorum de
Okadar umit vermeseydin eger verdiysen katlan
Niye sevgili oldun o zaman?
Sanaldan sadece iyi anlaşıyorduk arkadaştık sohbet muhabbet sana nasıl olduysa sevgili olduk ama orada nasıl evliliği düşündü o kadar ciddi olmaya başladı onu çözemedim ya yaşı benden büyük olduğu için mi diye düşünüyorum acaba
Kaç gün tanıyo ki seni hemen ciddi düşünmüş biraz saçma ya da baya yoklukta bi arkadaşmış çözemedim
Yaşı 26 falan ya benden büyük bir kız için evlenme yaşı hatta o yaşı geçiyor diye düşünüyor olabilir mi
Olabilir ama evleneceğin insan sonuçta bu 7 ay çok az bi süre evlilik için çok hızlı hareket ediyor acele etmemekte haklısın sen
Ve sanal ortamda ama tabi şu an hemen evlenelim demiyor ilerleyen zamanlarda ama konusunu aşıyor yani
Ciddi düşünmüyorum de evliliğe uzak bakıyorum falan de
Peki bunu nasıl söyleyebilirim buna zemin hazırlayabilirim çünkü ne kadar az üzersem iyi
Aynı dediğimi de seni üzmek hiçbi zaman istemem ama ben şu an ciddi düşünmüyorum evlenmeyi de düşünmüyorum de
Ama şu an demiyor zaten ilerleyen zamanlarda
Onun garantisini veremem yine üzülen sen olursan kendimi kötü hissederim diyebilirsin çok uzatmaya gerek yok senin fikrin açık onun gibi düşünmek zorunda değilsin evlilik ciddi bi iş
Ben zamanında hasta anneme aylarca baktım 5 kardeşim 4 ü kız evin en büyüğüyüm baktım hepsine her durumda yani evliliğin zorluğunu biliyorum şimdiki nesil gibi evliliğin sadece sevgiden cinsellikten ibaret olmadığını kavradığım için o yükün altına girmeye bu yaşta cesaretim yok
Neden istemiyorsun?
Özel şeyler konuştum onunla
Ayriĺ engelle
Bitirdim
Şaka mısın?
Ne konuda
Bu soruda
Maalesef ki ciddi yim
Anladım
Bitirdim
Hadi hayırlısı
Aynen öyle
🤗
🥰🤗🌙
İyi geceler
İyi geceler 🤗😘
yazma engelle
Kötü olmaz mı öyle
ben yapamiyorum olmuyor bosuna vakit kaybetme sende de. duzgunce acikla. baktin anlamiyor engeli bas gitsin
Bitirdim zaten
Ghostla
Anlamadım
Direkt ayrıl
Öyle yapıcam
İyi yapmışsın
Açık açık konus
Bitirtim
Sektör git de🤘
Engeli bas gitsin