İnternet & Teknoloji Yapay zekaya "Sence ben nasıl biriyim" dedim ve beni resmetti, Nasılım? u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Resmi indirmek için abonelik istedi ben de ss alıp kırptım eheh Yapay zekaya "Sence ben nasıl biriyim" dedim ve beni resmetti, Nasılım? Cevapla İndirme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. bu ne ya yapay zeka hakaret etmiş sana asdfa 1 4 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Hakaret mi etmiş dalga mı geçmiş 🥲 Yorumla u tenedos 1 yıl aslında sana iltifat ettim cassiee 😪 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Herkes kinaye yapınca ciddi iltifatı algılayamadım🥹 Yorumla u tenedos 1 yıl zalımlar Yorumla
StrongerLion Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Gayet iyi çizmiş, iyisin. Microsoft'un Copilot uygulaması var. Tamamen ücretsiz, bunda da deneyebilirsin. 1 2 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Teşekkürlerr hemen deneyeyim Yorumla StrongerLion 1 yıl Rica ederim. Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl ben de kendimi sormak istiyorum nasıl yapabiliriz 😂 şeker kız candy’ye benzetmeyecekse beni yapmam emma 😬😂 1 3 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ahaah para istiyorlar hep ya 😂 googleplayden bütün uygulamaları indirip denedim nerdeyse merakettimmişte 1 yıl yazıklar oldum ya herşeyleri para olmuş 😂 u cαssíєєє 1 yıl Bunu da telefonuma indirmeme izin vermedi ekran alıp caldım😂
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Hahahahah Telif attıracağım cassieee. Hemen exp aı yetkilileriyle iletişime geçiyorum. 1 3 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Sorup hemen soruyu silecektim süper oldu kaldı öyle 🥹 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl hahahhahah sorusu süper seçilmeyen garibanların gözü yaşlı :P Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Onlar da sorsun illegal soru 🥹 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Profile fotusu daha güzel. Sen isen veya değilsen. 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Şu an profil fotosu ben değilim Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Abbonimboovv dedirtecek cinstensin.Bu arada habu yabay zeka yabay mi? 1 2 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Adamlar yabaycanı yapmış aha Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Yaptuklarum yabaycaklarumun temunatidur 😬 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet sana bayağı benziyor, bi kaç dokunuş haricinde. 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Küçük dokunuşların lafı olmaz artık olacak o kadar Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Zavallım o da umutla taş gibi bi hatun çizmiş 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl 🥹 Yorumla
İstavritliAşure Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% 1 yıl Yapay zekaya ben sorsam herhalde Yapay Zeka işi bırakır malulen emekli olur 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Profesyonel bir ressam.. 😅 1 3 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Resimde büyük bi ayrıntı var herkes anlayamaz sen bilirsin belki 😄 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Hmm sağ elin çok saçma olmasıKolyenin birleşmemesi... çok dikkatli bakamıyorum şu an için😂 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ahahss peki 😂 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Gayet iyi, başarılı 😀 1 6 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Tıpkı ben 😄 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Gözler aynısı 😀😀 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Gerçekten andırıyo ama şaka maka. Sadece gözlük yok 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Güzelmiş o zaman, mavi ve yeşil gözlü insanlar hoşuma gider.😀😀 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl He o yok işte o yapay zekanın hayal dünyası 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Tüh 😀😀 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Güzelsin, nasıl yapılıyor bu? 🤔 1 4 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Program indirip yaptırılıyo Yorumla Edameda06 1 yıl Hangi uygulama?, 😂 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Googleplayden yapay zekayla fotograf yazıp bakabilirsin ben sildim programı Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam indirdim 😘 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Güzelliğe bak beee cassi sultannn👑 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl ❤️ Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Gerçeği çok daha güzel 😍😌 1 2 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Yaa canımm senin güzelliğin o 😌😍 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Yoo seninnn güzelliğin 😘Teşekkürler 🌸 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Taş gibi olmanın yanı sıra çok zekisin de 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Teşekkürlerr 😌 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 76% 1 yıl İkizin gibi tasarlamış valla. 1 3 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Dimi aynısı Yorumla u OurangMedan 1 yıl Bu kadar olur hani Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ahsgh Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 302 cevap paylaştı. Waauuvv maşallah 🧿 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl 😌 teşekkür Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Havalı olmuş 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Evet hoş Yorumla
1Ay_Işığı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 43% 1 yıl Güzel böyle misin 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Gözlük de taksa tam ben Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 693 cevap paylaştı. Güzel. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. güzelsn 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bu ne ya yapay zeka hakaret etmiş sana asdfa
Hakaret mi etmiş dalga mı geçmiş 🥲
aslında sana iltifat ettim cassiee 😪
Herkes kinaye yapınca ciddi iltifatı algılayamadım🥹
zalımlar
Gayet iyi çizmiş, iyisin.
Microsoft'un Copilot uygulaması var. Tamamen ücretsiz, bunda da deneyebilirsin.
Teşekkürlerr hemen deneyeyim
Rica ederim.
ben de kendimi sormak istiyorum nasıl yapabiliriz 😂 şeker kız candy’ye benzetmeyecekse beni yapmam emma 😬😂
Ahaah para istiyorlar hep ya 😂 googleplayden bütün uygulamaları indirip denedim nerdeyse
yazıklar oldum ya herşeyleri para olmuş 😂
Bunu da telefonuma indirmeme izin vermedi ekran alıp caldım😂
Hahahahah Telif attıracağım cassieee. Hemen exp aı yetkilileriyle iletişime geçiyorum.
Sorup hemen soruyu silecektim süper oldu kaldı öyle 🥹
hahahhahah sorusu süper seçilmeyen garibanların gözü yaşlı :P
Onlar da sorsun illegal soru 🥹
Profile fotusu daha güzel. Sen isen veya değilsen.
Şu an profil fotosu ben değilim
Abbonimboovv dedirtecek cinstensin.
Bu arada habu yabay zeka yabay mi?
Adamlar yabaycanı yapmış aha
Yaptuklarum yabaycaklarumun temunatidur 😬
Evet sana bayağı benziyor, bi kaç dokunuş haricinde.
Küçük dokunuşların lafı olmaz artık olacak o kadar
Zavallım o da umutla taş gibi bi hatun çizmiş
🥹
Yapay zekaya ben sorsam herhalde Yapay Zeka işi bırakır malulen emekli olur
Profesyonel bir ressam.. 😅
Resimde büyük bi ayrıntı var herkes anlayamaz sen bilirsin belki 😄
Hmm sağ elin çok saçma olması
Kolyenin birleşmemesi... çok dikkatli bakamıyorum şu an için😂
Ahahss peki 😂
Gayet iyi, başarılı 😀
Tıpkı ben 😄
Gözler aynısı 😀😀