intel Core 2 Quad Q9400 daha alalı 1 hafta olmayacak ilk aldığımda gayet güzel çalışıyordu. 2.10GHz kullanırken kullanım yüzdesi 40 50 asla 35 altına düşmüyordu ki olması gereken bu. Sistemim kötü işlemciyi kullanması gerek ancak bilgisayarı kapatıp açtım ve işlemci hızı normalken kullanım 1-2-10-20 arası değişiyor ve oyunlar kasıyor. Ne yapmam gerek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Denetim masasından güç seçeneklerine bak, yüksek performans modu etkin değildir belki. Onun dışında nihai performans modu var oda işe yarayabilir. Bios ayarlarından overclock yapmayı deneyebilirsin
sağolasın kral nihai modla halloldu gibi fazla ısınıyor ama ekstra fan aldım düzeldi
Nihai moda işlemci sürekli en yüksek frekansta çalışcağı için isinmasi gayet normal termal macun değişimi yap daha iyi performans alırsın
Seninkisinin işlemcisi çok düşük ve ram 4 gb sanırım buda çok düşük, ve ekran kartı kaç gb?
işlemciyle alakalı ramle alakalı bir durum yok daha dün güzel çalışırken valorant 60 fps gta 30fps sabitken böyle bir duruma neden geldiğini öğrenmeye çalışıyorum ekran kartı 2gb ve evet 4gb yakın zamanda 8gb yapıcam
Gta kaç, 4 mü 5 mi
5
Ekran kartı en az 4 gb olsun, rami 16 dan az kullanma
reis ekran kartı ram konuyla alakasız kaldı biraz donanımsal arıza değil benimki sistemsel arıza C1E TASAARUF modu kapalı ama hala aynı
Oyunda gereksinimleri düşür o zaman belki işe yarar
hepsi düşük onları zaten akıl edebiliyorum benim asıl sorudıklarım bilgili kişilere iç donanımda mı dış donanımda mı sorun var diye sen biraz karıştırdın ortalığı
:-D
kardeş 4 gb remmi olur
8gb ekle 12 yap düzelir
kardeş bana bulsana 8gb ddr2 ram? ya da 3 soketli 4 soketli ddr2 anakart?
www.sahibinden.com/ram-bellek-masaustu