İnternet & Teknoloji Yeni telefon aldım ve yeni gmail hesabı açtım şimdi bu hesabı nasıl diğer telefonda da açabilirim olmuyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Neyse bunu kapatacam artık, taçsız bir prenses olanı kullanacam Yeni telefon aldım ve yeni gmail hesabı açtım şimdi bu hesabı nasıl diğer telefonda da açabilirim olmuyor? Cevapla Telefon Soruları Gmail Hakkında Sorular Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aynı sorunu bende yaşıyorum kız nasıl denk geldi, şifreyi hatırlamıyorum galiba 1 21 Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Bak bu yeni hesap Rozesimm Yorumla Rozes52 1 yıl @TaçsızBirPrenses sen kimsin 😂 Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Rukiyee Yorumla Rozes52 1 yıl Rukiyeee sen misin doğru söyle 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Benim kız ben Yorumla Soran 1 yıl Valla benim Yorumla Soran 1 yıl Ay Rozes gitti Yorumla Rozes52 1 yıl Kabul ettim tamam 😂😂😂 Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl 😂😂 Yorumla Rozes52 1 yıl @TaçsızBirPrenses eee napacan gmail işini bende yeni telefona geçecem nasıl olacak Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Valla diğerini kapatacam artık, gitti 6xper Yorumla Rozes52 1 yıl @TaçsızBirPrenses şifreyi mi unuttun sende Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Yeni telefona geçtim Yorumla Rozes52 1 yıl @TaçsızBirPrenses onu anladım yavrum yeni telefonla giriş yapamıyor musun Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Yapamıyorum ki Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Gmail istiyor Yorumla Rozes52 1 yıl @TaçsızBirPrenses kötü olmuş neyse yeni hesabın hayırlı olsun 😂 Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Sağol, gitti süper sorular ühüü Yorumla Rozes52 1 yıl @TaçsızBirPrenses toplarsın iki güne 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ahahahhahaha Yorumla Soran 1 yıl İnşallah bakalım Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. Google play store açmak için kullandığın eposta ve şifreyi hatırlıyormun 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Hesabını kapamadan tekrar nasıl hesap açtın ki bende bulup kendi kapadı sürekli 0 0 Yorumla
Düsunceleregüvenme Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Gmail yeni bir bağ bağlamaya çaliş - yani bu site yeni bir bağ bağla yababilirsin mesela fecebook heaabini bağla 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Olmuyor Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Bekle sana mesajlar yerinden nasil yapaçağni göstericem Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Knkm beni takip et Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Taçsiz kralda Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Taçsız kral mı 😂 Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl @TaçsızBirPrenses yaa unutuyorum Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Dkdjjdjd tamam tamam😂 Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl @TaçsızBirPrenses hiii resimde koy bariiii Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Koyacam kız yarın yeni çekip koyacam Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl @TaçsızBirPrenses ne kizi bana kiz deme erkeğim ben erkek Yorumla
Cokmutsuzyalniz Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Geçmiş olsun ya çalışkan kızsın yine xper 6 olursun zamanla kendine guven yeterki 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 764 cevap paylaştı. Eski telefonuna da aynı hesabı açıp yedekle 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Kapat bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aynı sorunu bende yaşıyorum kız nasıl denk geldi, şifreyi hatırlamıyorum galiba
Bak bu yeni hesap Rozesimm
@TaçsızBirPrenses sen kimsin 😂
Rukiyee
Rukiyeee sen misin doğru söyle 😂😂😂
Benim kız ben
Valla benim
Ay Rozes gitti
Kabul ettim tamam 😂😂😂
😂😂
@TaçsızBirPrenses eee napacan gmail işini bende yeni telefona geçecem nasıl olacak
Valla diğerini kapatacam artık, gitti 6xper
@TaçsızBirPrenses şifreyi mi unuttun sende
Yeni telefona geçtim
@TaçsızBirPrenses onu anladım yavrum yeni telefonla giriş yapamıyor musun
Yapamıyorum ki
Gmail istiyor
@TaçsızBirPrenses kötü olmuş neyse yeni hesabın hayırlı olsun 😂
Sağol, gitti süper sorular ühüü
@TaçsızBirPrenses toplarsın iki güne 🤣
Ahahahhahaha
İnşallah bakalım
Google play store açmak için kullandığın eposta ve şifreyi hatırlıyormun
Hesabını kapamadan tekrar nasıl hesap açtın ki bende bulup kendi kapadı sürekli
Gmail yeni bir bağ bağlamaya çaliş - yani bu site yeni bir bağ bağla yababilirsin mesela fecebook heaabini bağla
Olmuyor
Bekle sana mesajlar yerinden nasil yapaçağni göstericem
Knkm beni takip et
Taçsiz kralda
Taçsız kral mı 😂
@TaçsızBirPrenses yaa unutuyorum
Dkdjjdjd tamam tamam😂
@TaçsızBirPrenses hiii resimde koy bariiii
Koyacam kız yarın yeni çekip koyacam
@TaçsızBirPrenses ne kizi bana kiz deme erkeğim ben erkek
Geçmiş olsun ya çalışkan kızsın yine xper 6 olursun zamanla kendine guven yeterki
ne marka aldın kız
Eski telefonuna da aynı hesabı açıp yedekle
Kapat bence
Acamazsin
Nasıl yani