İnternet & Teknoloji Yeni biriyle tanışıyorum takipçi sayısı çık fazla ama bana cıvık davranmıyo ne yapmam gerek? Gizlihesapp0 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Takip ettikleri o kadsr önemli mi Güncellemeler1 yıl Lclcl Yeni biriyle tanışıyorum takipçi sayısı çık fazla ama bana cıvık davranmıyo ne yapmam gerek? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bu senin kararın. içinden geleni yapabilirsin. 0 1 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Başka bişey daha sorabilğr miyim sana
metinn6 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Çarşambanın gelişi salıdan belli olur içine sinmediyse devam etme 0 2 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Genel olarak iyi de o pek içime sinmedi Yorumla metinn6 1 yıl İçine sinmediyse içinde kuşku oluyorsa verim alamazsın o ilişkiden aklında hep soru işareti kalır çünkü Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Takipçi sayısı çok fazla ise düşünmen gerek rastgele yüksek olmaz. 0 0 Yorumla
Ayaz_07_34 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 82% 1 yıl Hoşuna gittiyse devam et 0 2 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Takipçileri o kadar önemli mi Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Yok niye önemli olsun çocuk önemli Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Cıvık mi davransın 0 2 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Yok devam edeyim mi açıklama yaptım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl et abla Yorumla
NihilExNihiloFit Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl amacın ne ki 0 2 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Açıklama yaptım Yorumla NihilExNihiloFit 1 yıl kimi takip ettiği önemli bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu senin kararın. içinden geleni yapabilirsin.
Başka bişey daha sorabilğr miyim sana
Çarşambanın gelişi salıdan belli olur içine sinmediyse devam etme
Genel olarak iyi de o pek içime sinmedi
İçine sinmediyse içinde kuşku oluyorsa verim alamazsın o ilişkiden aklında hep soru işareti kalır çünkü
Takipçi sayısı çok fazla ise düşünmen gerek rastgele yüksek olmaz.
Hoşuna gittiyse devam et
Takipçileri o kadar önemli mi
Yok niye önemli olsun çocuk önemli
Alıcınmi vericinmi sen o önemli
Cıvık mi davransın
Yok devam edeyim mi açıklama yaptım
et abla
amacın ne ki
Açıklama yaptım
kimi takip ettiği önemli bence