Türklyenin %99 u whatsapp kullanıyor kimle ne amaçla ekstra telegrama ihtiyaç duyarsın ki. Bunu hem kadın hem erkek için soruyorum sizce sebep?
Gençlerden de bahsetmiyorum 30 yal üstü evli çocuklu bireyler
Gençlerden de bahsetmiyorum 30 yal üstü evli çocuklu bireyler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Telegram gizlilik açısından önem arz eden bir uygulama. Kimin ne için kullandığı kimseyi ilgilendirmez.
Ya sen ne diyorsun aw
tlf vermek istemeyenler rahatça kullanıyor çoğu evli olanlarda kaçamak için 😂😁😁
Allah Allah. İyi de kaçamağı yapacağı kişiyi bulması lazım ki önce sonra telegram versin ayrıca sanki herkes telehram kullanıyor karşı taraf kullanmıyorsa nakacak?
O adam benle aldatıyor zaten karısını reelde. Ama kadının telegram kullanmasını anlayamadım
eee kadında bulmuştur o zaman niye cahil kalsinki 😁😂 karşıdakinin yoksa yüklemesi 1 dkk 😂
Hımmm bunlar karı koca aynıdır mi diyorsunuz?
İyi de neden trlegram bi halt yiyecek insan telefonunu niye gizlesin
yani sonuçta kocası senle kadında ilgisiz kalınca ne yapsın ;)
niye insanlara koz versin sence sen telegramda numaranı açık yapiyormusun?
Koz vermek derken? Yahu siz bi kadına yürüdüğünüzde telefonunuzu vermemek mi istiyorsunuz ne saçma
sanal alem yalan alem mesaj konuştuğun kişi kadın sanarsin erkek çıkar aynen burada karın hesabi açanlar gibi ;)
Eee yani? Ne alaka bu konuyla? Sonuçta telegram kullandığını kocası da görüyor. Sonuçta birini beğenip konuşuyorsa vs telefonunu neden vermek istemesin kadın
nerden biliyorsun vermediğini?
E niye telegram o zaman kanka? Bizim konumuz telegram değil mi
zaten rehberde kayıtlı olan kişiler telegram yüklenince bildirim zaten gidiyor eside bilse ne olacak
Yahu aldatıyorsa whatsapptan niye konuşmasın diyoruz neden telegram diyoruz neyi anlatamıyorum acaba ben? Teleghramı niye indirmiş o zaman şimdi? Whatsapptan kocası görecekse telegramdan göremeyecek mi aq
😂😁 sen niye bu kadar takilinkaldin kadının telegram indirdigine peki
Kadında var bi gariplik. Kadıb namuslu mu yoksa o da adam gibi mi çözemedim o yüzden
kadın ya da erkek aldatma yapmam diyenler zaten artık Türkiye'de çok bence takılma derim sosyal hesaplarda ortak karar alarak neler yapıyorlar evliciftler
Hımm nasıl yani herkes kafasına göre takılıyordur mu diyorsun
yani öyle yapanda var gizli yapanda var gel konuşalım
Yazdım size
Telegramda her şey mevcut bir yasak yok istediğini izleyebilir
Ne mesela aw
Aklına ne geliyorsa cinsellik adam öldürme sansürsüz videolar filmler diziler vs vs
Kanka hadi adam öyle diyelim. Kadın?
Kişinin hangi amaçla kullandığını ne yazık ki bilemem ama telegram genel olarak bu tarz şeyler için tercih ediliyor
Bir ara herkes Whatsapp'tan kaçıyordu belki bununla alakalı olabilir
O zaman açanlar için konuşmuyorum ki onların da hala giriyor olması garip. Ama şu an yeni neden açar ki insan