Xiaomi redmi note 13 pro kullanıyorum ne yaparsam yapayım bildirim efekti çalışmıyor açıyorum kapıyorum çalışmıyorum düzelmesi için ne yapmam lazım bilen var mı
Ben 12 ram 512 hafızalı aldım bir ay oldu 2 senelik kasko da yaptırdım telefon 16 bindi 20 bine mâl oldu kasma yapmıyor kamerası da yeterince güzel evet 200 mp
Bende geçen hafta sıfır aldım reis, oyun falan oynamam, sosyal medyada kullanmıyorum ama telefonu biraz kullanınca baya ısınıyor, garantiye götürcem bakalım ne derler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu telefonu önerir misin?
Evet güzel telefon ama ne için kullanacağına da bağlı ben genelde oyun için kullanıyorum
Kamerası guzel mi bir de kasma yapiyor mu hafıza kaç
Kaca aldin
Ben 12 ram 512 hafızalı aldım bir ay oldu 2 senelik kasko da yaptırdım telefon 16 bindi 20 bine mâl oldu kasma yapmıyor kamerası da yeterince güzel evet 200 mp
Reis telefondan memnun musun
Memnunum reis donma ısınma problemi yok şarjı da güzel gidiyor oyunlarda da donma kasma olmuyor
Bende geçen hafta sıfır aldım reis, oyun falan oynamam, sosyal medyada kullanmıyorum ama telefonu biraz kullanınca baya ısınıyor, garantiye götürcem bakalım ne derler
Hayırlı olsun kral , bilmiyorum benimkinde ısınma yok yine peşine düş öğren sıkıntı çıkmasın