İnternet & Teknoloji Sizdede ınstagram vatsap çöktü mü ya? giremiyorum nasil gircem? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl bi yolu yokmu girmemim ya Sizdede ınstagram vatsap çöktü mü ya? giremiyorum nasil gircem? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çok mu önemli 0 19 Yorumla Soran 1 yıl çokkk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin mi var Yorumla Soran 1 yıl yooo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee niye dert ettin Yorumla Soran 1 yıl aile daha önemli ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aile telefon görüşmesi olmuyor mu 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl goruntulu goruşme filan yaaaa Yorumla Soran 1 yıl sevgiliylede telefon olurr sevgilisinse demi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanal sevgilin ise kaçamak ise mecburen bu dediklerin olacak Yorumla Soran 1 yıl sanal olmaz bizdeee reizz 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmuş ama knk 😂 Yorumla Soran 1 yıl yok lannn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biliyorum var Yorumla Soran 1 yıl lannn yokk valla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Günah bak yakan söyleme 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Allahımm sen sabır sen selametttt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abdest al 😂 Yorumla Soran 1 yıl tmmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlaştık 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yoo giriyorum ben normal her şey
Çok mu önemli
çokkk
Sevgilin mi var
yooo
Ee niye dert ettin
aile daha önemli ya
Aile telefon görüşmesi olmuyor mu 😂😂
goruntulu goruşme filan yaaaa