İnternet & Teknoloji Ben en çok hangi emojiyi kullanıyorum sizce? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Benim en çok kullandığım emojiyi yazın. 3 tanesini hatta.Kim beni ne kadar iyi tanıyor acabası #Edameda Güncellemeler1 yıl Bunlardı : 🤕🤣💅 Ben en çok hangi emojiyi kullanıyorum sizce? Cevapla Emoji Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl İncikli boncuklu kalpçikçi bir şeydir 💞💝 💃💄 dört tane olsun 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Hihihi ☺️🙈😆 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bence en çok emoji olarak bunu kullanıyorsun 🤣🤣 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bilmiyorum ki ama buna denk geldim ; 💅 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kalpli emojilerle gözü kapalı gülen emoji🩵 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. 💅🏻💄👠 bunlar bence 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. makyaj emojisi var mı :D 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 316 cevap paylaştı. 🤣😈 bunları 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence bu🫰🫰🫰🫰 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dil. 1 0 Yorumla
WildRooster Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl 😬🤕🤣 1 18 Yorumla WildRooster 1 yıl Bildimmi Yorumla Edameda06 1 yıl 1 tanesini evet Yorumla WildRooster 1 yıl Ne kazandimm Yorumla Edameda06 1 yıl Aslında 2 tanesini bilmişsin. Son iki emoji jssj Yorumla WildRooster 1 yıl O zaman daha guzel bisey kazanmamm lazimm Yorumla WildRooster 1 yıl Benden iyi bilen yok sanirim Yorumla Edameda06 1 yıl Evet. Ne kazansan acaba xdjj Yorumla WildRooster 1 yıl Bilmem onu sen secc Yorumla WildRooster 1 yıl Takip alirim bi Yorumla Edameda06 1 yıl Off. Yorumla WildRooster 1 yıl Offf demeee gelll Yorumla Edameda06 1 yıl Emir vermeee Yorumla Edameda06 1 yıl Sana bi yıldızlı pekiyi, otur yerine. Yorumla WildRooster 1 yıl Teşekkürler abla Yorumla Edameda06 1 yıl Rica evladım 🤗 Yorumla WildRooster 1 yıl Abla seftalini lickleye bilirmiyim teşekkürler Yorumla Edameda06 1 yıl Allah belanı v e r s in nnnn Yorumla WildRooster 1 yıl Allah yok abla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İncikli boncuklu kalpçikçi bir şeydir 💞💝 💃💄 dört tane olsun
Hihihi ☺️🙈😆
Bence en çok emoji olarak bunu kullanıyorsun 🤣🤣
🤔🤫😏😂 bunlar belki
Gülücük kalp falandır
Bilmiyorum ki ama buna denk geldim ; 💅
Ben hep buna denk geliyorum 🤣 🤣
🥹🥹🥹🥹bunu kullanıyorsun bubukuş 😊😊
Kalpli emojilerle gözü kapalı gülen emoji🩵