Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar çok kötüyüm Allah kimseye muhtaç etmesin çok pişmanım yapmaz dimi videoda yüzümü görünce ağlama krizine giriyorum
Birinden zr durumdayim diye para istedim önce görüntünü aç gorim kime gondercemi dedi sadece açtım gulumseyip kapattım.. kaydetmiş bana attı kaydı.. şimdi ne istersem yapacaksin heryerdr dolandırıcı diye paylasicam tik+tk fa falan dedi korktuğumu belli etmedim ses kaydın var savcılığa gidecem dedim istediğin yere git dolandırıcı bittin sen falan dedi paylasirmi napicam ben çok kötü ağlıyorum. Şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hemen şikayette bulunun
Git gerçekten şikayetçi ol kudurmuş kpk gibi polisi görse gider kdrukluğu her an her şey yapabilir polise git
1 gün geçti hala tedirginim hala efhamlarim tavan halde
Şikayetçi ol rahatla diken üstünde olmak iyi değil polisi görse aslanın yerini fare alır kaçacak yer arar
Beni dinle bir şey biliyorum da söylüyorum
Nereye gitcem ama napicam profilini mi göstericem elimde bise yok delil falan
Sana yazdığı yorumlar duruyor mu yoksa sildin mi
Sesli demişti hepsini aradiginda
O zaman yapacak bir şey yok o adam seni korkutacak sende efhamlanacaksın ama yapmaz büyük ihtimalle seni korkutmak için söylemiştir
Blöf yapmış korkutmak istemiş ne yapabilecek sanki 😃😃
Senin başına geldi mi , yapmaz dimi çok kotuyim
Gelmedi de yapmaz yapsa da bir şey olmaz dediğine kim niye inansın ifşa yok bir şey yok
Ya rezil olmaktan korkuyorum o pis sapikla aynı karede bide gülümsüyorum normal otururken çok kötüyüm ben napicam
Bana ver numarasını olay doğru ise
Numarasını bilmiyorum fake sosyal medya hesabından konuştuk çok kötüyüm ben şu an
Gönder gelsin bi bakalım
Yaparmi böyle bise
Bilemem tanımıyorum karşımdaki insanı ama herkeslik insanlıktan çıkmış durumda
Korkma savcılığa şikayet ettim de engelle
Korkuyorum kötüyüm cok
Korkma korktuğunu bildiği için böyle yapıyor
Paylaşır mi videomu
Sen korktuğunu belli etme
Etmedim
bir şey olmaz sen konuşmaların ekran görüntüsünu al şikayetçi oldum de
Bişi olmaz korkma
Ya paylasirsa ben naparim
Hiçbir şey yapamaz engeli bas
Engelledim ama video var elinde sadece yüzüm görünüyor bir kaç saniyede kapatıyorum. Bütün tik toka yaycam şimdi bekle dolandırıcı diye dedi
Tehtit ve şantaj yapıp daha zor duruma sokmaya çalışacak seni o yüzden sal gitsin
Ses kaydı aldım tehdit ve şantajdan savcılığa gitcem dedim yinede yapar mi
Yapmaz ya kandırmaya çalışıyor bence
Nasıl takip edicem Peki kendi profiline bakıyorum bise yok şimdilik
Bilmiyorum tiktok kullanmıyorum
korkma bir daha yapma
AsLaaa yaparmi sence bir adam olarak soylermisin